Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
prvo da tajri pozelim dobrodoslicu,neces vjerovati ja juce mislim kada ces doci
treba mi pomoc Luki mi je rodjendan iduci ponedjeljak,Igoru onu tamo nedjelju.e sad, slavimo 28-og ali kuci sa familijom ,ja kontala malu raju da zovem u igraonu ali to cemo iduce godine aBd.
trebaju mi torte, mislila sam ja da pravim,Luka mi mora imati jednu za svoj onu klasicnu velicinu ja kontala cokoladnu da mu pravim kao prosle godine. eh sad postoji li mogucnost da se neka slikica stavi a da nije fondant,ako me kontate
prvo da tajri pozelim dobrodoslicu,neces vjerovati ja juce mislim kada ces doci
treba mi pomoc Luki mi je rodjendan iduci ponedjeljak,Igoru onu tamo nedjelju.e sad, slavimo 28-og ali kuci sa familijom ,ja kontala malu raju da zovem u igraonu ali to cemo iduce godine aBd.
trebaju mi torte, mislila sam ja da pravim,Luka mi mora imati jednu za svoj onu klasicnu velicinu ja kontala cokoladnu da mu pravim kao prosle godine. eh sad postoji li mogucnost da se neka slikica stavi a da nije fondant,ako me kontate
ja sam sad A. "dala" sirup...ako je i kap progutao...dobro je ...nisam znala gdje vise da ga cuvam...ma nema sanse da mu ga uguram bez pomoci jos nekog...falila mi je ruka da mu zacepim nos
hanady mene su tako juce ignorisali ali nisam se pretjerano nasekirala,samo sam otisla svojim poslom. ali ja imam evo zatebe biznis oko torte da mi pomognes
felix super za Uk kod nas se ceka 2-3 dana.a zeljezo 9 je dobro kod Igora je toliko bilo a interval je izmedju 7,25-25
ja sam sad A. "dala" sirup...ako je i kap progutao...dobro je ...nisam znala gdje vise da ga cuvam...ma nema sanse da mu ga uguram bez pomoci jos nekog...falila mi je ruka da mu zacepim nos
koji mu sirup dajes? Ja sam se jutros isto ganjala sa Lanom, ali kod mene nema da nece a ne smije pljunuti... Sve ide poslije i govori ovo je bljak
ja samo pjevam ja smao sviram ja nemama rzalog da se živcirammmmmmm
nego za torte...u ovoj tvojoj priči elma-elmini http://www.facebook.com/pages/ELMINI/144245769002?ref=ts bez fondanta...urađene šlagom... kod nje je standardna torta okrugla super srećena 35 km bila do nedavno...možda je i sada a ukus...nama se dopada
herbion se zove ma A. ti pljuje sve sto nece...nema da on proguta...jedino kada ga drzimo ucetvero...pa mu neko zacepi nos dok drugi drzi ruke, noge i celo...davno sam ja izgubila bitku sa njim...sta mislis sto mu ni supu ne mogu ugurat...to je tvrdoglavo ko mazga....on ce ti sve pretrpiti al ce po njegovom biti ...moja mama kaze da sam i ja takva bila...cak sam dotle isla da bi progutala jer me znala istuci...a onda otisla u kupatilo i povratila
mala...ja te nisam ignorisala ...majkemi...kako da tebe ignorisem...izvini ako sam ja...onda sam skroz nesvjesno
mala...ja te nisam ignorisala ...majkemi...kako da tebe ignorisem...izvini ako sam ja...onda sam skroz nesvjesno
dadada no sikiriki ,ima ovdje par zenica koje predju preko mojih postova(ali i ja preko njihovih jer ne mogu da komentararisem svasta) i juce je bilo u istom trenutku njih par ali kao sto rekoh nije mi odgovaralo drustvo ja otisla drugim poslom.
Mi smo danas bolje, tem. nema, ali se dizala tokom noći i nismo baš najbolje spavali...fiziološkom čistimo nosić i bolje diše...grijali smo nogice sinoć flašom kako nam je rekla Leena nismo mogli drugačije gospodin se žalio da mu je grub frotir ...Da mi je ga bilo snimit al nije mi bilo do toga, izvalio se između jastuka i jedna noga kod mene jedna kod mm i zapovijeda "trljaj"
ja samo pjevam ja smao sviram ja nemama rzalog da se živcirammmmmmm
nego za torte...u ovoj tvojoj priči elma-elmini http://www.facebook.com/pages/ELMINI/144245769002?ref=ts bez fondanta...urađene šlagom... kod nje je standardna torta okrugla super srećena 35 km bila do nedavno...možda je i sada a ukus...nama se dopada
evo sad gledam slike a na slikama torte s fondantom?
evo vidim i da sa slagom ima
< Poruku je uredio rose -- 17.1.2012 11:42:20 >