Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne bih ja to nazvala pretjeranom vezanoscu, vise je bojazljiv i nesiguran. Mislim da je jos mali i da ce to proci ali ga trebas sto cesce dovoditi u situacije gdje ti i nisi neophodna kako bi se oslobodio i shvatio da moze i sam. Moja nije uopste meni privrzena. Cak nekada mislim da je i boli dupe ima li me u blizini ili ne. I drago mi je sto je takva,sto je samostalna i ne pegla me za svaku sitnicu.
ladyblue jesi ti vlasnik mozda jucerasnjeg Avaza? Ima li prilog o bebici i naseg druzenja... vidi mene ko padobranac Zaboravih kupiti a treba mi za dokumentaciju... Mogu te zamoliti da mi skeniras pliizzzz
mi provodimo po citav dan zajedno pa se nekad bojim(vjerovatno i pretjerujem) da mu fali druzenja s djecom,trudim se sto vise da idemo kod prijatelja koji imaju djecu,oni nama dolaze ali eto nesto mislim da nije dovoljno,voljela bih da nadjem posao,onda bi ga upisali u vrtic neka se druzi Iman hvala nadam se da cete ih i vi skinuti lako kao mi
< Poruku je uredio rose 87 -- 14.1.2012 12:18:25 >
ladyblue jesi ti vlasnik mozda jucerasnjeg Avaza? Ima li prilog o bebici i naseg druzenja... vidi mene ko padobranac Zaboravih kupiti a treba mi za dokumentaciju... Mogu te zamoliti da mi skeniras pliizzzz
i ja bih trebala imati avaz kuci, mislim jucerasnji
i ja bih trebala imati avaz kuci, mislim jucerasnji
Hvala svima koji pitate...nema hvala bogu temp...samo i dalje kaslje...nisam ga vodila vani...jutros je bila ona maglustina...pa sam ja uzela da radim najgori i najmrzi posao...tj. cisto gubljenje vremena...ili ti ga ciscenje kuce
vidim...neki su dernecili ...blago vama...ladyblue...klin se klinom izbija...vazda bilo Marina...polako sa sokicima
i pitanjce jel ispravno posljednji par cipela il zadnji par cipela?
vesela, posljenji je ispravno..tako nam rekla profa bosanskog u gimnaziji..a zadnji je npr. dio autobusa (prednji i zadnji dio), a posljednji par cipela i sl.
E iscizah sve i imam jedno pitanje za pocahontas, naravno bez ljutnje. Je li ti mama objasnila kako nezvakanje, blendana hrana utice na zube, na zagriz, na razvoj vilice???
što bi se ljutila? kad sam se naljutila ovdje hahaha niđe veze ovako, naravno da me mama pegla s tim i upozorava, pa stomatolog je zaboga, zar je to trebalo da em pitaš? nemoj tita ti i ti da me smaraš i ti s tim..moje dijete je špageta živa, nikad nije bio bucko, s 10 mjeseci je imao čitavih 7,5 kg...sa godinu jedva utrostručio porodjajnu..haman pa knap... i tačno je da sam isla linijom manjeg otpora jer bi pojeo samo blendano, a zvakao bi samo ponešto i to što on hoce..to bi bilo onda vrlo jedolicna hrana a ovako moj R. pojede samo za ručak mesnu supu i mesko i izblendanu prasu i luk i brokulu i karfiol i mrkvu itd i td., ma sve sta ti padne na pamaet i to svaki dan... ! radimo na tome da pocne sve zvakati ..ja bih bila najsretnija na svijetu da hoce pojesti zvakanjem sve ovo sto pojede u blend formi..ali mojne sad Boga ti da opet peglamo s belndanjem i tom pricom
i jos dodatak - moj R. je dojio 2 godine, a to jako pozitzivno utiče na razovj vilice, znas kako treba snažno da vuče da bi dojio...
< Poruku je uredio pocahontas -- 14.1.2012 16:36:43 >
mi danas bili na bjelasnici, ali nismo vidjeli ladyblue, garant maHmura lijepo vrijeme, sankali se, penjali uz brdo i niz brdo sto hilajda puta , tom u zanimljivije od samog sankanja on rumen haman ko Andrejević..pojeo sve, zaspao u autu ko klada
sjetila se ti, e da nisi ne bi usla u "raju" za skijanje
Hvala draga, ljubi mi Andreja pa da i kasalj prodje....
ma gdje cu zaboraviti kada si onako fino sinoc naglasila dabogda se tebi sve zelje ispunile...a poklon u vidu slike ces dobiti kada skontam nesto danas nisam u folu