Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jelena ako mi vjerujes ja stvarno jedva cekam da je upoznat jer predosjecam da je neki dobar insan. a bas se unijela u ovu pricu skroz.tek veceras mi je mu reko svoje misljenje o svemu ovome jer nije smjeo do sad.znao je da bi ga optuzila da je bezosjecaj.a sad kad mi je sve reko znam da je upravu.nadam se samo sretnom kraju za djecicu. odo ja sad malo odspavat,sutra ce biti dug dan
Hanady ja se basspremila za ovo,i mogu se kontrolisat.al se bojim da se otkrije neka druga strana price.e tad bi se srusila psihicki skroz
Što god da se otkrijeeili ne...to tebe ne treba da pogađa...ti ćeš vidjeti jedno dijete malo nevino u svemu tome...tome djeteteu sve je činjeno i činit će se i dalje... svi smo sve sa halalaom uardili i tako će ostatai...djeca nisu ničemu kriva...
i budi jaka dovoljno da ako neko iskorištava djecu ...mi njima trebamo i božije je davanje da smo tom djetetu bar nešto pokušali pomoći...
nemoj brinuti idi otvorenoga srac i uma da ta beba sojeti ljubav kad uđete u kuću..jer ako je nešto drugačije ti si tom ljubavlju misiju ispunila
Hanady znas progovorit(napisat),svaka cast.kad razmislit potpuno si u pravu.idemo s misijom pomoci bebi,sve ostalo po strani a za njega cemo se borot i dalje,sta god da bude u pitanju. dode mi da placem sad.toliko zena koje nikad ni vidjela ni cula,a prirasle mi srcu vise nego mnogo sto oh vidam stalno. ova RR mi daje nadu da jos negdje ima normalno ljudi,koji su spremni pomoc. et ja malo pametovala,kmezila sad laku noc.sigurna cu ja i ujutru jedan post slozit prije nego krenem
Hanady znas progovorit(napisat),svaka cast.kad razmislit potpuno si u pravu.idemo s misijom pomoci bebi,sve ostalo po strani a za njega cemo se borot i dalje,sta god da bude u pitanju. dode mi da placem sad.toliko zena koje nikad ni vidjela ni cula,a prirasle mi srcu vise nego mnogo sto oh vidam stalno. ova RR mi daje nadu da jos negdje ima normalno ljudi,koji su spremni pomoc. et ja malo pametovala,kmezila sad laku noc.sigurna cu ja i ujutru jedan post slozit prije nego krenem
hajde lezi i idspavaj pred tobom je dug dan...
iza svake kišice sunce izađe...i samo o tome sutra misli...poršetaj naše RR srce po kantonu sa našim ženicama a mi vam šaljemo pozitivne vibre
noć i do mene
Bosanska ljubavna poezija : Vjetar duva, šljive otpadaju trule šljive muve spopadaju. Krmci jedu da ne propadaju, tvoje mi se oči dopadaju. Tvoje oči ko farovi Fiće ti si moje omiljeno biće. Sunce je raspizdilo svoje zrake, vrapci se deru ko konji, mene piči depresija, u duši mi opsesija, jebo mater ako te ne volim!
< Poruku je uredio mersiha 77 -- 14.1.2012 9:25:29 >
Jutar i od nas ,ziva sam zdrava sam, sinos se malo festalo ali ja sam mjesala sokove , tako da mi nije nista Adi zijani , trcim za njim i tako kile gubim , blago meni opet cu biti ko silo ...
jutro bebacha sretno danas mersiha jutro vam marinadk jutro i vama tekja da ne ide na gore da brzo ozdravite abd kod mene A opet kaslje al samo ujutro znaci uzreo kasalj preko dana jednom se nakaslje samo .. lady, kako je Lana ???? dadada jel A dobro???
bebacha sretno ,samo misli na to da ides da obidjes malenog Mehmeda,sve ostalo je nebitno
ja sinoc ucila kada je mm dosao s posla,sama sa A ne mogu nista,pa mi dupe otrnulo ...nisam u formi
Joj sto je ovaj kasalj zavladao,skoro svi koje znam kaslju ...mene evo drzi vec 15 dana,a A je hB samo par dana kasljao Iman je li onaj API sirup i ja sam ga pila,meni se bas svidja
< Poruku je uredio gvendolina -- 14.1.2012 11:04:14 >
jutro i od nas bebacha sretno vam kako su nam drugari i drugarice ,tekja felix nadam se da ce drugari ozdraviti brzo kod nas dobre vijesti skinuli smo i nocnu pelenu,tako da nam sad nikako ne trebaju pelenice,ne ustaje navecer na tutu cega sam se ja bojala jer sam se bas navikla da spava po citavu noc i htjela sam jos nesto da vas pitam,jesu li vasa djeca puno vezana za vas nedavno mi pili kafu pored jedne igraonice i bilo unutra u igraonici par djecice i ja hocu ostaviti E. da se igra malo sa njima nece ,vuce mene za ruku i hajde mama igraj se samnom pa reko gleda tebe mama ma nema sanse,i tako kad odemo negdje u goste treba mu vremena da se odvoji od mene i ode igrati s drugom djecom a i tad stalno dolazi nesto mi pokazuje i zapitkuje