Ninushka
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Ja moram da se pojadam i požalim na leđa, bole me već 10ak dana sigurno, ništa ne pomaže ni masaža ni kreme ni vrući pojasevi ma ništa, ne znam da li je zbog toga što S tu i tamo podignem, ali ozbiljno razmišljam da se javim doktoru.... mene su ledja boljela užasno (gornji dio) neprestano jedo 6-7 mjeseci i to na odredjenom mjestu, nisam mogla da se namjestim da spavam, budila bi se noću, spavala u poluležem stavu itd Išla sam i na masaže, struju, fizikalne vježbe al ništa nije pomoglo Odlučim da odem na ct kičme i nekako ispadne da idem na more i ne odoh... vratim se s mora nazovem da se naručim vele pokvario im se ct i nikako mi se ne dade Počnem da treniram i sve me prodje Možda da ojačaš malo leđne mišiće? ma mene bole pri dnu, kažu repnjača ili trtična kost svejedno, nikada me nigdje drugo nisu boljela, uvijek na ovom mjestu, ali sada da izludim, bez prestanka danima...ne mogu da sjedim ma ništa....a evo me za komp Ne znam, jedni kažu možda sam se tu nahladila, ne znam, u pon, doktoru..ne gine mi. Vidim ranije ste spominjale flašice zubiće i cuce...moj se Srđan prešaltao sa sike na flašicu bez problema....nama je to bilo za ne povjerovati jer ranije nije htio flašicu ni blizu. Pa poije 200 ml pred spavanje, probudi se ujutro, pa opet oko 100 ml, po danu čaj sok, vodu, sve na flašicu. Mislim da je do mene što ga još nisam naučila na čašu, ali nije valjda da baš mora. Cucu nije nikada cuclao, ama baš nikada...
|