Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nego ženice...šta je sa Emicom_sa jel s enko s anjom čuo, vidio nema je doavno...nadam s eda je sve Ok kod nje
Kod nas stanje bolje hvala Bogu. Bananice, Iman Ana pere zube i do deset puta na dan, to je njoj igra. Ja joj operem ujutru i pred spavanje. ne pijemo nista nocu. Cucu kad je bolesna ne odvaja se od nje, kad je zdrava ne treba joj nikako. Ja imam lose zube i ako sam visila kod stomatologa, a slatko ne jedem nikako. Dok moja sestra ce pojesti teglu nutele u cugu, a nikad ni jednog zuba nije popravila. sve je to individualno, to je moje misljenje. A sad da kazem da ste "udavile" ovu temu sa zubima, ima tema o istim pa hajte tamo
Moje dijete krmelja... na lijevo oko samo, .. bijele velike krmelje su se pojavile predvece, ... 3 komada u dva sata ne kontam šta bi moglo biti.. konjuktivitis?
poslala sam poruku emici, sjetih s eimama broj...pokvaren joj laptop biće za koji dan sa nama uglavnom su zdravi
seleberti nisam sigurna...može biti konjuktivitis a i ne mora...mada svako jače pojavljivanje krmelja vežu za konjuktivitis... ne znam šta bih ti rekla sem d ani slučajno kamlicu ne stavljaš
< Poruku je uredio selebriti -- 13.1.2012 21:36:44 >
Pa slini.... odavno, rastu joj trojke gornje... et to je sve od desavanja,... i veceras fol krmelje... A Hanady, sto ne kamilica? Pahiljuce, ne znam za propuh, moguće....
ja sam starijoj stavljala kamilicu kad je bila beba i izazvala dodatnu infekciju do site...dlčice kamilice nevidljive nama golim okom su gore za iritiranje oka nego bilo šta... eto to ti kažem iz iskustva... kasnije već nadošla kao majka i puna informacija sma u čitanju stručne litearute saznala da kamilica smao može dalje komlicirati stavr
al jedno je sigurni ''treba s emuž spremno dolekat sa podla..ova princeza s eono baš spremila''
Ola. Egstagfirullah ja nisam smjela gledati taj video duze od 5 sekundi hvala Allahu dz.s na zdravom razumu jos tako javno postavljati Stid je umro davno kako vidim a ko ga nema neka radi sta hoce. MM se treba fino docekati s posla ovisno kako i zasluzi koji . Mi smo jos uvijek ovisni malko o dekici njih 3-4 pa A. ih vuca ljubi,prica itd. Jos smo u pelenama ni ja nezurim jer vidim da nema fajde nadam se da ce i to biti rjeseno uskoro. I da zaboravila sam reci kupila sam si cajnik napokon jupi ja .
Selebriti uzmi ako imas acid borac ili fizioloske, pa uzmi blaznicu svoju od sminke, natopi i predji preko oka da ga ocistis.
Nemam ništa, .. ... evo se sada nešto meškoljila u snu, čini mi se da joj suzi oko ... mokar mi obraz.... kako sam je uzela.. ništa ne kontam, odakle to sad, odjednom