Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
neces vjerovati u sobi su obojica legli zamisli....salim se.u ovo vrijeme najbolje slusaju.
e snasla sam se,znas da sam se zalila da ono malo majmunce izlazi iz kreveta..eh dohakala sam mu.obucem mu vrecu jednu koja nema nogavice i ne moze onda prebaciti nogu preko ograde nego fino ostane u kreveticu i zaspe
večer MALA presladak ti je avatar, nije te bilo na forumu duže vrijeme kako sam ja mogla upratit...bila sam ja na forumu ali zadrža se na anketi dadada me prozivala tamo :)...i ja sam sad slobodna hajd nabacite kakvu dobru temu nemojte samo o gaćama odmah ću vam stavit sliku onih gaća od sinoć
Pusti se ti traceva, nego kako prodje ispit, jesi li pisala, nisam upratila?
lose, bolje da ne pisem...ucim za kraj januara imam isti, a drugi pocetak februara, ludnica...a kakve helanke sa prorezima? sta je ovo, kad me nema sve se zakuha
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.1.2012 23:28:08 >
e snasla sam se,znas da sam se zalila da ono malo majmunce izlazi iz kreveta..eh dohakala sam mu.obucem mu vrecu jednu koja nema nogavice i ne moze onda prebaciti nogu preko ograde nego fino ostane u kreveticu i zaspe
ti grozna...grozna...mati ...a on bi da bjezi Fidis...nije ti to losa ideja
neces vjerovati u sobi su obojica legli zamisli....salim se.u ovo vrijeme najbolje slusaju.
ti grozna...grozna...mati ...a on bi da bjezi Fidis...nije ti to losa ideja
i onda fino izadje i dodje meni ovdje sa ekipom (citaj Lukom) i hoce fol da se igraju
ljudi otvaraju sva vrata i idu svugdje gdje im se dopada,a jedino mi se cenifa moze zakljucati pa ti vidi
< Poruku je uredio MALA1994 -- 11.1.2012 22:39:10 >
i nemojte o depilacijama kao jutros ranom zorom,odmah mi se zamantalo
a zamisli da si jos morala na cupanje jutros ranom zorom al sad sam mirna narednih mjesec dana
ma bjazi tiki, samo bi mi jos to falilo...ja nisam o tome mogla jutros ni misliti a kamoli pisati, a da ne pricamo ici na cupkanje.
ja svakako nemam vremena za to kad ovu dvojicu niko nece da cuva ja sam pribjegla staromodnim metodama zvanim brijanje,a depilirati se ne mogu jer mi se desava isto sto i dadadi pa imam po godinu ranice po nogama od copkanja..
Dadada, super vam je snjesko bijelic. Nadam se da jos uvijek stoji i da ga niko nije pokvario. Kada smo bili na Vlasicu i mi smo napravili malog snjeska i onda smo otisli da setamo i vratilli se nakon pola sata i neko ga je skroz unistio. Nikako mi nije jasna ta ljudska potreba.