Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i nas bili u nekoj kupovini,trazili stvarcice za rodjendan sto nam trebaju u t. centru neko stavio nekog buba maza(tako E. zove djeda mraza) igracka plese i pjeva jedva ga odvoji,hoce dijete da gleda mi ture nemamo vise hB,ja mu ukljucila onaj sirup prirodni za kasalj,a mislila sam mu napraviti i ono s lovorovim listom jeli mogu oboje davati felix da ozdravite sto prije a i vi poci
evo i nas bili u nekoj kupovini,trazili stvarcice za rodjendan sto nam trebaju u t. centru neko stavio nekog buba maza(tako E. zove djeda mraza) igracka plese i pjeva jedva ga odvoji,hoce dijete da gleda mi ture nemamo vise hB,ja mu ukljucila onaj sirup prirodni za kasalj,a mislila sam mu napraviti i ono s lovorovim listom jeli mogu oboje davati felix da ozdravite sto prije a i vi poci
ma možeš, samo da što prije riješi kašalj
hej žene i sedma vrsta kolaca zavrsena i svi mi uspjeli ovo se malo hvalim Nikola mi promukao,odjednom mu se veceras glas promijenio normalno dise,nosic cist, ne kaslje al je bas promukao..jede fino pa pretpostavljam da ga ne boli grlo
A jest me mm ispi*dio u minuti... Hebem ti!!! On ce sa Lanom kako on hoce, njega ne placam i necu mu odredjivati kako ce i sta ce s njom?!?! Ako ne bude htjela spavati - ne mora, ako ne bude htjela jesti - ne mora, davat ce joj cucu, iako se ja borim 2 sedmice da je nema preko dana, osim kad spava....jer mi je pocela jesti... A Bog te vidio, zamalo da ga gadjam daljinskim....sekunda mi je falila.... Kazem jel ti to mene provociras, hoces da je ne ostavim kuci, jel to? Kaze nije, nego nece je tjerati ni na sta... A gledam kako cu mu plazmu kupiti, da mu ispunim zelju na svu situaciju i neJmanje posla...ccc....
ladyblue hvala na pitanju drug je bolje ..... inahlacije pomogla , pa manje ksljuca lakse dise.Vidim tebi dosla u posjetu neka je , neka curi bolje nego da nije .... Marijana sta rec, sem svaka cast Rose drago mi je da ste dobro lady neznam sta da ti kazem sem poznavajuci svog muza nebi bio nista bolji od tvoga i kod njega je sve ne mora i ugadjanje isto tako ......tako da te razumijem .... Nego sta mislis da ga ucjenjujes reci za tu plazmu ako ne bude dobar s L nece ju dobiti ako ju, bas zeli imati i dodje ti 1:1 haja bar bi ja tako.
Nemam se ja sta oko svog djeteta cjenkati... Odgajam je 2 godine i uvodim neki red, sad ce mi on to sve poremetiti, e nece nema sanse... Dobra sam k'o hljeb ali kad poludim, ne biram sredstva ni rijeci.... Zato sad idem u krevet...bolje je... On gleda tekmu, taman cu zaspati dok ne zavrsi...
hej žene i sedma vrsta kolaca zavrsena i svi mi uspjeli ovo se malo hvalim Nikola mi promukao,odjednom mu se veceras glas promijenio normalno dise,nosic cist, ne kaslje al je bas promukao..jede fino pa pretpostavljam da ga ne boli grlo
da nije Laringitis?
Muskarci Lady,ja bi to sve podavila Meni moj trubi u zadnje vrijeme kako ja treba da pocnem da radim,a ne razmislja sta cu sa 2 djece,ko ce ih cuvati,ako ih upisem u vrtic,hoce li mi se uopce isplatiti raditi neke glupe poslove,svaki dan se raspravljamo oko toga
A jest me mm ispi*dio u minuti... Hebem ti!!! On ce sa Lanom kako on hoce, njega ne placam i necu mu odredjivati kako ce i sta ce s njom?!?! Ako ne bude htjela spavati - ne mora, ako ne bude htjela jesti - ne mora, davat ce joj cucu, iako se ja borim 2 sedmice da je nema preko dana, osim kad spava....jer mi je pocela jesti... A Bog te vidio, zamalo da ga gadjam daljinskim....sekunda mi je falila.... Kazem jel ti to mene provociras, hoces da je ne ostavim kuci, jel to? Kaze nije, nego nece je tjerati ni na sta... A gledam kako cu mu plazmu kupiti, da mu ispunim zelju na svu situaciju i neJmanje posla...ccc....
i ja bih poludila ali poslušaj me...
prvo, ne kupuj plazmu, ko ga j*** drugo, pusti ti njega neka on radi sa Lanom šta hoće jer neće trajati dugo. neka je ne stavlja da spava pa kada mu postane nervozna onda će skontati da ipak treba da ide na spavanje. neka je ne tjera da jede i sljedeći put ćim se prehlai, nabij mu na nos da joj je pao imunitet jer ne jede. možda mu savjest proradi. a za cucu ti nemam savjet jer moja cucla prst.
Muskarci Lady,ja bi to sve podavila Meni moj trubi u zadnje vrijeme kako ja treba da pocnem da radim,a ne razmislja sta cu sa 2 djece,ko ce ih cuvati,ako ih upisem u vrtic,hoce li mi se uopce isplatiti raditi neke glupe poslove,svaki dan se raspravljamo oko toga
nije bitno hoće li ti se ispalatiti ili ne-trebaš izaći iz kuće a ne biti domaćica jer nema težeg posla na svijetu. ja bih kopala kanale samo da ne sjedim u kući. odem na posao da mozak odmorim.
naravno da misli jer veze nema šta znači brinuti se o malom djetetu. samo ti njega pusti, nadoći će on. moj sa 47 nadolazi a ne tvoj 15 godina mlađi....
Nemam ja Lady zivaca za to Kod mene mora biti po mom i tacka.... ili zarez, kako kad Ionako mi slabo jede, taman sam uspjela da pocnemo da redovnim obrocima, i sa raznovrsnom hranom (mada su to vecinom corbice) A za spavanje, kao ako ne zaspe na vrijeme, stavit ce je iza rucka (15-16h)...pa kad ce mi uvece zaspati?! U 23h..ma nema teorije ba....
ma ja ba sta ce joj duda kad ima svoje prstice inace nista cudno djeca koja nece dude uzmu prstice u usta bas slatko. Moj je uzme dudu mislim samo, kad je nervozan i pred spavanje preko dana rijetkost ne planiram ga odvikavat jer koristi samo u teske svrhe i potrebne zaspat i smirivanje nervoze . Lady , neznam sta da ti recem onda al ako ne bude spavala bit ce nervozna ko pas znam po A dva puta mi se desilo treci puta sigurno nece Za jelo/ ne jelo , neznam al znam mm kad mu recimo da zalogaj dva kaze on se najo daj mu caja da zalije a caj ne smije spominjat dok se ne najede jer nece vise da jede ponovo napije se puno. Bezbroj puta sam rekla jos jednom mu spomeni u pola jela pa cak zna zalogaj izabaciti ako se spomene ikakva tecnost prilikom jela tu me bas nanervira i jos me gosp posle smiruje molim lijepo kao sta dizem halambuku djete je jelo hm pored njega nesmijem da zamislim sta bi bilo da su skupa non .stop Esmica , neznam sta da ti kazem
nije bitno hoće li ti se ispalatiti ili ne-trebaš izaći iz kuće a ne biti domaćica jer nema težeg posla na svijetu. ja bih kopala kanale samo da ne sjedim u kući. odem na posao da mozak odmorim.
Znam,u pravu si ali duga je to prica da ti sada pricam,ja mu govorim neka me jos malo s njima dok su bas mali,ali on ne prestaje trubiti
Ili kad mu kazem da prestane psovati pred djecom,nema sanse da bi poslusao
Mahanje i od nas. Pocahontas veliki je to CRP, ja bih bez razmisljanja ukljucila antibiotik, ali antibiotik bas sirokog spektra ili eventualno ujutru hitno povadila sve nalaze da vidis sta je uzrok tolikoj upali pa onda reagovala odredjenim antibiotikom.
Kod mene Luka pod temperaturom i pod dijagnozom jake upale, ali upale cega nemamo pojma. Leukociti mu 46,8 sto oznacava veliku upalu, ali dr kaze cisto grlo kao suza, tako da grlo nije, pluca se malo cuje, ali ona kaze da je od nosa to hroptanje, sad sumnjamo na urin ili usi, ali kao prije urin. Tako da sutra idemo nositi urin i ORL pa cemo vidjeti sta dalje. Propisala nam je antibiotik sirokog spektra.