Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vece i od nas...drago mi je da ste se lijepo proveli . sad sam pregledala slike, sva djecica su med medeni, ali moram izdvojiti, ne znam cija je, djevojcicu sa kikicama, pred kraj slika i mamu plave kose koja se slikala sa DM
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
mi smo imale dan skitnje. imali smo familly day nakon što je N istjerala tatu iz sobe i odspavala u miru svoju turu. a mm slomljen, došao jutros u 5 a ona ga probudila u pola 10. hodali po gradu, išli na ručak i onda smo spavali svi kolektivno. kada se cura probudila nas dvije se ponovo "ispalile" iz kuće da tata malo odmori. N već odavno spava a ja sjela da odmorim.
vidim da je kod DM-a bilo super. baš mi je drago. ja nisam na vrijeme upratila a nisam sigurna ni kako bi to izgledalo obzirom da N još ne hoda a neće da bude u kolicima kada je u zatvorenom prostoru. sljedeće godine će vć biti druga priča.
vece,evo i nas kako nam je samo bilo lijeeeepo danas,moja cura je svo vrijeme meni saputala "hocu ja paketic"dok nije na nju red dosao joj tekja kako ti nama fino opisa komunikaciju izmedju Dade i Esme imaju oni o cemu pricati A Vedad mashallah med pun energije a njegova mama kondicije moja cura je jedva cekala da dodje kuci da odspava,bas je bila umorna, bas se izigrala i izdruzila jelena vidim tura opet kod vas,bas mi je zao ,nadam se da nece rasti i da ce se povuci
Ma i ja sam sumnjala na zube, jedino joj jos petice ostale da porastu, ali maloprije zavirivala, desni joj mirne. Kao da petice nece jos. Njoj obicno se desni zacrvene, zazare kad treba zubic izadji, a sad nisu i neda da dodirnem desni kad hoce zubic, a sad mi bez problema dala. A za vadjenje krajnika cekamo 14kg, a kako je krenulo ako dogodine u ova doba bude imala toliko bice dobro.
Kako su ova naša dječica lijepa...gledam malenu od Tajre, pa od Blue Rose(to me dijete oduševljava, preslatka je Boga mi) pa Umu, Rafaela, Ajšu od vesele...ma stvarno pre, pre, preslatki...njih sam uspjela prepoznati.
A tek mame...
Pocy i Vesela stavile sliku, pa da mi komplekse nabijamo...sram ih bilo... ....
Jelena zar opet tura , žao mi je gledala sam slike na faceu,vidim da vam je bilo lijepo,stvarno vam zavidim na druženju mi smo gledali crtic Kralj lavova, ja nam napravila palacinke,pokrili se dekicom i zavalili na kauc.. trajao je skoro 2 sata a Nikola se nije ni pomaknuo, koliko mu je bio zanimljiv..
Vece i od nas...drago mi je da ste se lijepo proveli . sad sam pregledala slike, sva djecica su med medeni, ali moram izdvojiti, ne znam cija je, djevojcicu sa kikicama, pred kraj slika i mamu plave kose koja se slikala sa DM
Pocahontas ova mama ima super frizuru, a mislila sam na mamu sto se sama slikala sa deda mrazom, mama plave kose, nema djeteta na slici. Veselu ne moram komentarisati davno sam rekla da je jedna od najseksipilnijih zena koje sam u zivotu vidjela, zena seksipilom bas zraci. Salmy takodje, Amani mi je prelijepa, to sam vec rekla. Oke od Lady ne vrijedi komentarisati
Lady ja sam upoznala M tvog, a upoznala sam i tebe i meni Lana vise lici na tebe, ne ulizujem se majke mi
Amrino je prekrasna a i ti Pocy,obaras s nogu Jelo A za tatu nisam sigurna. Da nije muz od Lilix? Lady,Lana je Ti ,copy-paste. Ne ulizujem se,znam ja ti mene volis Tekja i drug mu je zaspao oko 22h. A dijete se obradovalo paketicu,a najvise zdjeli,kasiki i viljuski. Poguzija,nema dalje
< Poruku je uredio Amani12 -- 17.12.2011 22:39:50 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''