Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tekja ja cu samo da ti kazem, Zvijezda je rodjena.
Hvala draga...uvijek imas lijepu rijec za mog ''Denisa ...
Bananice, mi smo se ne znam koliko puta vec srele i pricale, sto na kafama, sto na BB - a ja nikad do danas nisam povezala tvoj lik sa nikom ...e, a danas jesam...
Lady, moRel ono za ono
Vedad spava....spava...
Eh da, Rabi ...ma kako me prepozna medju hiljadu zena
< Poruku je uredio tekja -- 17.12.2011 16:54:05 >
nemoj ga puno ni vezati to su ti dvije razlicite osobe ja sam tebe na prvom susretu memorisala, inace ne pamtim face niti imena, al kad mi se neko istakne dobro zapamtim
Rabi, gdje ti nestade , pa i ne progovorismo kako treba Visnja mi je super (ne ulizujem se majkeeeee mi) , tako je jednostavna,otvorena,zanimljiva, a citanjem kroz forum mi je uvijek djelovala ostro mene strah bilo pisati kad se pojavi
Visnja mi je superuser posted image (ne ulizujem se majkeeeee mi)user posted image , tako je jednostavna,otvorena,zanimljiva, a citanjem kroz forum mi je uvijek djelovala ostrouser posted image mene strah bilo pisati kad se pojaviuser posted image user posted image
Višnja je super nego mi se žene zadeverale oko djece ništa ne popričasmo, moramo neku kaficu ovih dana organizirati da malo promahalamo Ja bananice s tobom i ne progovori
Visnja mi je superuser posted image (ne ulizujem se majkeeeee mi)user posted image , tako je jednostavna,otvorena,zanimljiva, a citanjem kroz forum mi je uvijek djelovala ostrouser posted image mene strah bilo pisati kad se pojaviuser posted image user posted image
Višnja je super nego mi se žene zadeverale oko djece ništa ne popričasmo, moramo neku kaficu ovih dana organizirati da malo promahalamo Ja bananice s tobom i ne progovori
a gdje si otrcala kako smo nas tri lijepo zasjele i posteno se ispricale
ma čekala me prijateljica, išle na ručak al svakako mi s malenom mira nije bilo Sve me strah otići će niz stepenice Još kad mi new mama ispriča kako se njena Ajna u Grandu izgubila uhhh svo vrijeme sam je držala na oku A tvoja malena je baš medena, lijepa i poslušna a ne ko ova moja zijančer
< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.12.2011 17:28:47 >
veče generacijo... nisu samo alrilke plakale...i ferbuarke nisu bile bolje...
meni milo da sma vas dosta vdijela...smao jedanaa ne upratik ko je
A naša imenjakinja i mama pravi djevojčurak
divno je bilo...ja sam oduševljena dječicom...al baš....
a posebno sam osuševljena tom ejdečicom iz doma...to je al baš emocija bila drago mi je da smo im unijeli svjetlosti danas...baš su bili sretni
žao mi je da te nisma upratila... a sad razmišljam...ja neku debelu ženu nigdje nisma vidjela... jesi ti uopšte bila sa nama
Da se i ja tuspasim na ovu temu
evo moje dijete vec sat sjedi mirno i broji lovu ...tj vadi iz bankomata ...il kako bi madjari rekli...serekes ...kupila meni i D. monopol u TL to nam je za novu ...ako nista da se igramo bogatasa
Meni je bilo predobro ..i jos sam pod utiscima...uvijek mi brzo prodje...valjda bih svasta nesto a nema vremena ...i vazda imam osjecaj da smrsam jos koju kg koliko se oznojim
nego jel kod vas snjegan krenuo ol kod mene 24 sata prije krenula vrmenska prognoza
al ima kod dadade kaži joj posleć nam deda mraz dok domri sve slike sa djecom
Vece i od nas...drago mi je da ste se lijepo proveli . sad sam pregledala slike, sva djecica su med medeni, ali moram izdvojiti, ne znam cija je, djevojcicu sa kikicama, pred kraj slika i mamu plave kose koja se slikala sa DM
jelena kod vas lakše stanje...to je najbitnije a za mamu na slikama znama da misliš na naši Amrino...za curicu nisma sigurna ...bilo je više kikastih
Moje dijete opet veceras dobilo temperaturu nazalost, nije visoka ali ima. Bile nam Nadja i Lady sve super dijete bilo, otisle one, okupala je i uzela da je nahranim, kako se otimala u hranilici stavim je na krilo, kako sam bradu naslonila na tjeme joj vidim vruce, izmjerim kad 37,6. Hanady ova djevojcica je slika odmah posle ili prije Amrino. Pred kraj slike, bas mi je nekako medena. Ima ljubicas_tu haljinicu i kikice sa nekim bjelim masnicama ili cvjeticima ne vidi se dobro.
Lady moram jos jednom reci da je Lana ista ti
< Poruku je uredio jelenaT -- 17.12.2011 21:31:42 >