Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma meni je sve to nigdje veze,i ja nisam ljubitelj narodnjaka,ali ponekad ukljucim i Alan plese ,ponekad gledam i seriju neku po danu,ne znam majke mi sta bi trebala raditi citav dan u kuci
isto nam je imas neki novi ideja sem muzike , serija, crtica ....uh duga zima....
Ja imam 2 meni vrijeme proleti ali je problem sto ja sada njemu ne mogu posvetiti puno paznje jer mi curica ne da,ili place ili se penje po stolu
zahebano sigurno je znam DA je A. bio isti takav ljubomoran al proce to sta ti rec drugo strpi se , kad malo porastu obadvoje bit ce ti merak
meni je jako bitno sta slusa jer muzika odredjuje i gdje ce poslije izlaziti. mi ne bi voljeli da nam izlazi po kafanama gdje pjevaju polugole pjevaljke i izlaze sumnjivi likovi i da se druzi i zabavlja sa istim, vec da izlazi na normalna mjesta gdje se slusa normalna muzika
ovo ti je stvarno nigdje veze, pa nece dijete sa 2,3,4 godine izgraditi svoj muzicki stil, ja sam kao mala voljela Brenu, gdje je ona nastupala i mene su moji morali voditi, pa nisam kasnije nikada izlazila na mjesta koja opisujes niti sam se druzila sa sumnjivim likovima
drugo je brena, brenu smo svi slusali, al mi je fuj kad curica od par godina pjeva kakvo tijelo selma ima i dok mi u trenutku zara tvoja burma kozu para, i neke pjesme o gacicama, mislim stvarno fuj
mene je cuvo ko je stigo citav dan sam bila medju djecom igrala se po citave dane meni je to i danas dan ostalo u secanju dozivaljaji jako lijepi nana me cuvala ponekad al vecinom me , strina preuzela posle na cuvanje koju volim ko mater svoju ...Strina me odhranila DA strina volim je punoooo
drugo je brena, brenu smo svi slusali, al mi je fuj kad curica od par godina pjeva kakvo tijelo selma ima i dok mi u trenutku zara tvoja burma kozu para, i neke pjesme o gacicama, mislim stvarno fujuser posted image
pa i jest malo smijesno, al to dijete od par godina i ne zna sta niti o cemu pjeva
moja voli lijepu ciganku, ako se tako pjesma zove, ne znam izvodjaca, al kad ta pocne kod mene je lom
meni je jako bitno sta slusa jer muzika odredjuje i gdje ce poslije izlaziti. mi ne bi voljeli da nam izlazi po kafanama gdje pjevaju polugole pjevaljke i izlaze sumnjivi likovi i da se druzi i zabavlja sa istim, vec da izlazi na normalna mjesta gdje se slusa normalna muzika
ovo ti je stvarno nigdje veze, pa nece dijete sa 2,3,4 godine izgraditi svoj muzicki stil, ja sam kao mala voljela Brenu, gdje je ona nastupala i mene su moji morali voditi, pa nisam kasnije nikada izlazila na mjesta koja opisujes niti sam se druzila sa sumnjivim likovima
drugo je brena, brenu smo svi slusali, al mi je fuj kad curica od par godina pjeva kakvo tijelo selma ima i dok mi u trenutku zara tvoja burma kozu para, i neke pjesme o gacicama, mislim stvarno fuj
pa dobro Tiki,ako ne slusas ovu muziku,kako Bogati znas tekst pjesme?
salmy, pa naravno da mi je uslo u usi kad mi ih je zaparalo pa nisam mogla sebi doci kad sam cula text, odmah sam ga memorisala, nije tesko zapamtiti kad te bombarduju sa svih strana, pa htjela i ne htjela naletis ( u ljetnoj basti u prolazu, u taxiju, prilikom prebacivanja kanala na tv itd...)
i ti o tome razmisljas a dijete ima 2 godine?! Blago tebi pa imas vremena. A to sto mislis da ces je usmjeriti je samo tvoja zelja. Trubila ti njoj ili ne, ona ce slusati sta joj bude slusalo drustvo. A da ne pricam o frajerima...sve ti ovo pricam iz iskustva oko odgoja teenage-ra. Sve vi imate jaaako malu djecu, i pojma,ma ni predstavu nemate sta vas ceka...
salmy, pa naravno da mi je uslo u usi kad mi ih je zaparalo pa nisam mogla sebi doci kad sam cula text, odmah sam ga memorisala, nije tesko zapamtiti kad te bombarduju sa svih strana, pa htjela i ne htjela naletis ( u ljetnoj basti u prolazu, u taxiju, prilikom prebacivanja kanala na tv itd...)
al ne mozes izolovat dijete od navedenog, to je ono sto sam ti ja pokusala objasniti maloprije
bananice anel voli od davora ono momaca vecer haman se zove pjesma cim je cuje vice eno moa pesa i igra ko navijen a osmijeh od uha do uha bas voli i zapamtio tog lika cim cuje osmjeh od uha do uha
ma sve je to djecije, a mozda on sutra bude teski rocker, nikad se to ne zna
Teacher bez ljutnje molim te ali ti si bas jedna komplikovana osoba, ne kazem da je u pozitivnom ili negativnom iskustvu to je tvoja stvar, ali sto ti znas zakomplikovati niko ne zna, ali to je tvoj zivot i tvore razmisljanje pa postujem.
Kad bi moje dijete slusalo muziku koju ja slusam ne bi slusalo nikakvu, kod mene nikad, ali bas nikad muzika nije upaljena, ni ja ni mm nesto specijalno ne slusamo, tako ispade nece ni ona slusati, ma daj. Nek slusa sta joj je volja... Evo npr ja...izlazila sam i na "dobra", urbana mjesta takva kakva ti teacher opisujes, a izlazila sam i u najgora mjesta sa najsumljivijim likovima. Imam prijatelja iz svih "bransih", ako se neko bavi sumljivim poslom sebi se bavi, ne meni, njegova licna stvar, tako da sam ja u devetom mjesecu trudnoce, dva dana pred porod sa Anom bila i na "cuvenim" Bazenima kad je pjevao Dženan Loncarevic, da mi je stomak dozvoljavao i na sto bih se popela sto se mene tice, a isto tako sam milion puta znala otici na operu.
i ti o tome razmisljas a dijete ima 2 godine?! Blago tebi pa imas vremena. A to sto mislis da ces je usmjeriti je samo tvoja zelja. Trubila ti njoj ili ne, ona ce slusati sta joj bude slusalo drustvo. A da ne pricam o frajerima...sve ti ovo pricam iz iskustva oko odgoja teenage-ra. Sve vi imate jaaako malu djecu, i pojma,ma ni predstavu nemate sta vas ceka...
trubili su i meni moji kako je klasika zakon, pa me ne uvjerise
al ne mozes izolovat dijete od navedenog, to je ono sto sam ti ja pokusala objasniti maloprije
slazem se al cu dati sve od sebe da je usmjerim na pravi put
drugo je brena, brenu smo svi slusali, al mi je fuj kad curica od par godina pjeva kakvo tijelo selma ima i dok mi u trenutku zara tvoja burma kozu para, i neke pjesme o gacicama, mislim stvarno fujuser posted image
moja djevojčica voli dance i hip - hop a pada u trans kad čuje Gasolinu a ja sve slušam, od Ede majke, Ramba A, Balaševića, Tome Zdravkovića, Halida Bešlića, Azre, Bijelog dugmeta, Džinovića i bla bla bla ama baš sve al moja kći ne voli narodnu muziku uopšte
Imam prijatelja iz svih "bransih", ako se neko bavi sumljivim poslom sebi se bavi, ne meni, njegova licna stvar, tako da sam ja u devetom mjesecu trudnoce, dva dana pred porod sa Anom bila i na "cuvenim" Bazenima kad je pjevao Dženan Loncarevic, da mi je stomak dozvoljavao i na sto bih se popela sto se mene tice, a isto tako sam milion puta znala otici na operu.
bananice anel voli od davora ono momaca vecer haman se zove pjesma cim je cuje vice eno moa pesa i igra ko navijen a osmijeh od uha do uha bas voli i zapamtio tog lika cim cuje osmjeh od uha do uha
ma sve je to djecije, a mozda on sutra bude teski rocker, nikad se to ne zna
mah meni je svjedno neka bude sta god hoce , samo neka bude Insan dobar covjek , sta ce slusat to me briga a znas kako bi me baska posluso i da mu kazem , al ja nisam takva . Sve je stvar ukusa , a o "ukusu se ne raspravlja " .
trubili su i meni moji kako je klasika zakon, pa me ne uvjerise
a mene upisase u muzicku skolu da sviram klavir i zavoljeh i klasicnu muziku a narodnjake moji roditelji nikad nisu slusali, pa onda prije rata to nije ni bilo popularno, bar ne u mojoj skoli, oni koji su slusali narodnjake smatrali su se papcima i nije ih bilo puno, ali se situcija nazalost totalno promijenila u ratu i nakon rata pa sada imamo ovo sto imamo...