Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
raspisala se ti felix pravo, moja kise i kaslje cijeli dan, nadam se samo da ce se na tome zaustaviti
kako je tvoj momak?
nema noe da nam kaze kako je njena lutkica? i da li je ukljucila Rhinostop ja veceras dala prvu kasiku, da vidimo je li ucinkovit
pa necel me ko reko bendat uzadnje vrijeme se osjecam ignore aj nema veze ..... anel dobro evo ceka citani da pustim njegov red lapt. pusa djecici od nas noa kako je krofnica nadam se dobro .
evo mene hvala na pitanju,ukljucili Rinostop..ona spavala pa kad se probudila opet kao pospana,kmezava itd..ja se prepala pravo kad nakon sat vremena poce pravit nered po kuci znaci sve je OK.
Joj Tiki...trzni se malo... nema ne mogu...jesi ti kontrolisala Lani ks nakon upale pluca? A imas auto, zivis u civilizaciji, sve ti je na dohvat ruke, otiđi privatno i zavrsi to...
felix, draga, V. vec spava, MM radi nocnu, a meni sve bezveze...bas mi dragi fali
Noa, drago mi je da curica zijani...
i moja je nakon pola sata od uzimanja Rinostopa zaspala , kratko je spavala i kasnije kao nova
Joj Tiki...trzni se malo... nema ne mogu...jesi ti kontrolisala Lani ks nakon upale pluca? A imas auto, zivis u civilizaciji, sve ti je na dohvat ruke, otiđi privatno i zavrsi to...
felix, draga, V. vec spava, MM radi nocnu, a meni sve bezveze...bas mi dragi fali
Noa, drago mi je da curica zijani...
kontrolisala sam u bolnici prije nego sto su nas pustili i sve je bilo ok. ne vozim, a nemam vremena jer imam milion obaveza sutra, svoj ultrazvuk u 12 pa radim citav dan, 2.smjena od 1 pa do 8. ne znam kako cu izdrzati, sutra mi je dan ludnica. al nije ni to razlog, jer snasla bih se nekako, vec sto mi je muka od dr i njihove nestrucnosti, laninih trauma itd...bez moranja je ne vodim. tajra, poslusala sam te, evo stavila oblogu po maminom receptu: med, germa i alkohol samo ne znam kako cu zaspati s tim lana se budi, eno je mm uspavljuje u dnevnoj, izbacila sam ih oboje, nadajuci se da cu moci zaspati. ne mogu vise izdrzati, na izmaku sam snaga, treba mi sna podhitno!
neznam dal ste znale al za anemicnost i manjak zeljeza je najbolje prepelicino jaje .Kod mene tetka mali imao 2,5 god bio buca dobar na izgled al uvjek anemican i manjak zeljeza , ..... Dok im jednom nije zena rekla da svako jutro na taste da prepelicino jaje , ne da pece vec da popije a ono je malo u oko stat Tako ona na kraju kupi tu malu prepelicu.-koku i djete ode za mjece dana na kontrolu ped.se zjanio kad je vidio nalaz nemoze biti bolji anemican vise nije a zeljezo nemoze biti bolje . Ima i kod nas kupit prepelicino jaje isto 1 komad 1,50km
Felix sad citam to na drugoj temi.al gdje nabavit svjeze,i mene nesto strah tako dat al s druge strane bolje je od almacina,pancefa,sumameda i urbazona definitivno
mi smo inace mislili voditi lanu na mikrobiologiju da vadi krv ovih dana zbog virusa koji su joj bili izolovali tokom upale pluca, dr je rekla da sacekamo mjesec dana dok malo dodje sebi jer je vidjela koliko je lana bila isprepadana pa joj bilo zao, al sada ne znam dal da je vodim gore il da cekam da ozdravi, vjerovatno joj je sve sad poremeceno
ja se nadam da smo svi ipak samo prehladjeni, jer evo i moja mama koja provodi vecinu vremena sa lanom kaze da je veceras boli grlo a i ja. vjerovatno nam je ona prenijela. e sad mi je najgore ako i ona ima upalu grla, odmah ce joj uvalit antibitik
uradili su pri izlasku iz bolnice i rekli da je sve ok i da vise ne treba, samo da uradimo taj test na viruse nakon mjesec dana. isla je na rendgen 3 puta dok smo bili gore, ne bih je vise vodila ako ne moram