Lulu_08 -> RE: Ne vjerujem mu (22.9.2011 13:47:02)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR nikada l nikada nsima imala rzaloga d aposmilim d abi komliment koji on njoj uputi mogao biti toliko privatan da zhtjeva da prestane da mi lovu zgrće na ovaj način[sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: noa zdrava komunikacija sa suprotnim spolom je nesto sasvim drugo i o tome nismo pricali[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Hehehe, vidim da sam napravila totalnu ZBRKU sa svojim postom, zato sam dodala poslednji post: IZVORNA PORUKA: Djana Vidim da sam otišla u O.T. zbog navođenja svojih stavova hahaha, sorry raja! A što se anonimne tiče, njen slučaj je takav da njen muž izgleda oduvijek traži nove kontakte, nove "prijateljice". Teško da tu ima osnove za povjerenje, kada je njemu i dalje trava zelenija na drugoj strani! Znači, ja sam pročitala njen prvi post na str. 1, i dala svoj komentar da ja smatram kako komuniciranje sa prijateljicama nije bauk, i da malo zdrave konkurencije nije loše. Dalje stranice i komentare nisam čitala pa se ne mogu povezati sa tim što ste vi komentarisale, već sam dala mišljenje "o svom braku". Upravo je to Hanady što si ti rekla i kod mene slučaj, MM je radio godinama sa ženama, a ja se nisam osjećala ugrožena spram njegovih mušterija, ali jesam imala potrebu da se pokažem baš tu pored njega u najboljem svjetlu. To je taj moj pogled na "zdravu konkurenciju".
|
|
|
|