Lulu_08 -> RE: Ne vjerujem mu (22.9.2011 13:03:23)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Molim vas za misljenje,savjete. Kod muza sam na fb profilu nasla poruke koje je pisao nekim drugim zenama,prijateljicama.Kaze da su prijateljice.Poruke nisu ljubavne,eroticne ali su poruke sto meni jako smeta.To sam mu rekla.Obecao je da nece vise.Inace nemamo sifre jedno od dr vec mene crv sumnje gricka.Sinoc sam dok je bio u kuhinji provirila na njegov profil i nasla poruku nekoj Jasmini.Od bijesa nisam mogla citati ali sam vidjele neke smajlice i kao:I ja tebi zelim svako dobro. Izjeda me to sto se ne drzi dogovora.Obecao je pa je slagao.Mene to naprosto slama.Placem,slaba sam.Ne vjerujem mu.Ne osjecam se sigurnom,ne osjecam da imam pouzdanog partnera. Mnoge od vas me poznajete stoga pisem kao Anonimna.Molim vas,pruzite mi savjete,rijeci utjehe.Bilo sta. Neću te osuđivati jer sam ljudsko biće i meni se isto tako desilo da pokleknem pred iskušenjem i provalim u mužev FB profil. Baš sam tada u toj ludosti naletjela na poruke koje je razmjenio, na njegov zahtjev (on je prvi pisao), jednoj djevojci koja se nekad ranije kratko sa njim zabavljala - koja je pored svega zgodna, prelijepa, sa dugom lijepom kosom, uz to je pjevačica i čak šta više extra pjeva. Ona je kćerka jednog čovjeka koji ovdje radi koji se također bavi muzikom. Baš kada je bila neka proslava ta djevojka je pjevala, i još ja mužu govorim kako je ona lijepa i slatka, neznajući za to dopisivanje. Elem, da ne pravim ja novi situVaciju, da skratim: Ne osuđujem te, radoznalost i ljubomora je sve dio ljuske ćudi, ali ne razumijem zašto ti toliko smeta, te posebno zašto mu želiš dopisivanje i kontakte zabraniti? Meni je zasmetalo, zacrvenili su mi se obrazi od ljubomore, ali mi je bilo slatko hihihi, nekako sam dobila osjećaj da se "još uvijek moram boriti za njega". Možda ispadam površna ali meni godi osjećaj da on i dalje primjeti druge žene, i da one primjete njega. Na taj način ona neka "iskra" između mene i njega ostaje živa. Ostajemo svjesni činjenice da nište nije "garantovano" i da se moramo i dalje udvarati jedno drugome, iako smo u braku!
|
|
|
|