Anoniman -> RE: Uskratiti informacije o spolu!!?? (15.9.2011 22:56:44)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: MarinaDK IZVORNA PORUKA: teacher75 ja sam radoznala osoba i uvijek bih zeljela znati spol sto prije, pa ne bih voljela da mi uskrate to pravo. ne vjerujem da ima ovakvih slucajeva kod nas da majka uradi pobacaj zbog spola djeteta, to je grozno[sm=smiley13.gif] I te kako ima, ja dok sam zivjela u centru izbjeglickom, bilo je naroda iz svih krajeva Bih zgrozila sam se na njihov odnos prema zenama(nisu bili svi, biloje i normalnog naroda)...Znam jednu danima je cmizdrila sto nosi djevojcicu koja joj je bila 4 po redu ,jer muz zeli samo musko , sad ih ima ukupno 6 i to 6 je musko ,muz joj u njega gleda ko u Boga mali u sta god prstom pokaze to i dobije....Samo govori moj sin ovo,moj sin ono one curice ko da ne postoje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ...Sad koliko je to rasprostranjeno ne znam ali nadam se da ne postoje doktori koji bi zbog mita uradili nekoj zeni abort i osllije navedene granice cinjenica je da jos ima onih koji vise zele musku djecu nego znesku ali ja zaista ne znam nikog pa cak ni po onoj "rekla/kazala" prici da je abortirao jer je nosio zensko djete... a sa mnom u bolnici je lezala jedna zena koja je vec imala curicu pa je opet rodila curicu ...ona jadna svo vrijeme preplakala a konj od muza nije ni jednom nazvao ni pitao kako je...ma tuga...al da se abortira zbog spola mislim da kod nas nema ... U ovom slucaju kojeg ja navedoh nije doslo ni do ranog ni do kasnog abortusa ali sam to spmenula jer curice u toj familiji sluze samo da prave pitu , usisavaju ,peru prozore,ja tog njihovog oca nikad cula nisam da je rekao neku pohvalnu rijec za njih...Samo sin,sin, sin a curice divne jedna ce jos malo ako nije vec postala punoljetna , cesto je dolazila kod mene i zalila se...Nikad nije rekla ali znam da se osjecala bezvrijedno i jadno, stvarno sto se vise trudila dobiti ocevu ljubav sve je vise tuzna bila...Ne znam meni je to grozno
|
|
|
|