InLove -> RE: Uskratiti informacije o spolu!!?? (16.9.2011 14:03:09)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 joj i ja sam se susretala s izjavama raznog tipa, npr svekrva od drugarice dok smo sjedili na kafi je rekla njoj hajd super vi ste rijesili svoje, ne morate vise ni imat djece - dobili su sina a to im je prvo i jedino dijete???...a zna da ja imam curicu i takav kometar...rekla bih joj ja nesto al nisam htjela zbog drugarice i njenog muza kojima je bilo strasno neugodno, uzas... ja se ponosim sto sam majka jedne curice, i sto mi je to prvo dijete, i kad budemo aBd radili na drugom zeljet cu samo da je zivo i zdravo...[color=#000000]inace bih voljela imati troje djece, i da hoce sve biti curice, ja bi bila najsretnija mama na svijetu...i da budu djecaci, bila bih najsretnija mama na svijetu...samo da budu zivi i zdravi i da ostanu normalni u ovom ludom vremenu... vjerujem da ljudi rade abortuse zbog spola, kao sto znam da ubijaju, prodaju i kastriraju djecu samo zbog spola iz raznih samo njima poznatih razloga...za sve ovo navedeno uvela bih najstrozije kazne, kao sto bih i iskorijenila pedofiliju smrtnom kaznom sto se i davno trebalo uraditi...za sve je ovo kriv sistem pa citamo svaki dan nove slucajeve najgnusnijih zlocina pocinjenih prema djeci, cak i nerodjenoj. Ovo je isto zelja mm i mene!! Nista bitnije nema! Imam dvije djevojcice, Volim ih Vise od Sebe! Trece planiram sta god bude, neka je ZIVO I ZDRAVO! [sm=smiley1.gif] Spol nemoram saznati,uopste mi to vazno nije, vazno je da je sa bebom sve ok!
|
|
|
|