Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
assmiras, imam slicnu ovakvu kao slika br. 1 i znas sta... vrijedi majke mi puno vise... prava je umjetnost... ko mi god u kucu udje odmah s vrata "jaaoooooo divne slike, odakle ti gdje si kupila???"...
ma da, slika je fina, ali eto nije bila sad u planu (budzetu).... ali ako s tim mozemo uciniti i dobro djelo.... super.....
A mozda je stvarno meni sudjena
zene moje lijepe, nemojte me pogresno shvatiti, ali samo zamislite kakav ce biti ako Bog da, ODMOR za ovu hrabru majku i njenu jos hrabriju princezu... Bacamo pare na sve strane na kojekakve gluposti, nekada i ne znamo u sta potrosimo 200 - 300 KM-ova, a kad je humanost u pitanju, onda se presabiramo i stiskamo... Hajmo zene, da vidim ponude... mrva po mrva - pogaca, markica po markica - IMAN
Naša malena je dosla 05.02.2010., Selma, mamino sunce.....
Drage moje mame, voljela bih samo da vas obavijestim da ce se u subotu 10.09. od 12 - 20 h ispred gradske Trznice u sarajevu odrzati humanitarna prodajna izlozba "Spasimo Iman" na kojoj ce biti izlozeni rucni radovi 20-tak umjetnica iz cijele BiH, koje se bave rucnim radom razne vrste. Bice tu nakita, broseva, rajfova, slika, levhi, ukrasnih kutija, tanjira, po pristupacnim cijenama, a svi prihodi od prodaje idu u ruke roditeljima Iman Karic. Molim Vas da proslijedite ove informacije, kako bi nasa izlozba bila sto posjecenija i da sve ako Bog da prodamo, a da nasa mala Imancica ozdravi uz Boziju pomoc. Nase radove mozete vidjeti ovdje https://www.facebook.com/profile.php?id=100000226764857#!/media/set/?set=a.2202831504767.269212.1066725305&type=1 Lijep pozdrav