Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ma nesto cemo vec skontati, al mi nije jasno, nije valjda da smo se prepali dolara i eura???
slika br. 2 = 101 Euro
kakvi prepali, sinoć sam imala goste iz SAD, tanku su oni za nas šala naravno aukcija traje do 15 sati?? Hanady ništa nije gotovo dok ne zapjeva debela pjevačica
za sliku pod brojem 1 imamo zainteresovanost iz SAD...al kako je dostaviti?
slike nisu uokvirene jer je nemoguce naci tj.znati kakav bi se okvir slagao sa namjestajem potencijalnog kupca,a svako novo uokviravanje steti slici. transportovale bi se u posebnim "cijevima" . e sad neznam na koji nacin i preko koga. u mom gradu ne postoji aerodrom ni autobuski prevoz do toliko daleke lokacije. mozda da mi vi sarajke pomognete da okoncamo ovaj projekat do kraja . bambi...provjeri tu informaciju ..
dobro jutro...novi dan nova nafaka idemo djevojke jos nije gotovo... . ne postoji cijena za neciji zivot.
sto se tice slanja slika (tj.umjetnickih djela)preko granice...procedura nije nimalo jednostavna, pogotovo ako je u pitanju akademski slikar, najbolje nazovite carinu ili aerodrom
"njene okice ce da budu okrugle kao VISNJE, njeni obrazi ce da budu rumeni kao boja istih, vesela i razdragana da upotpunjuje dom svojih roditelja, da se veseli i raduje svakom novom danu, gledajuci PLAVO NEBO iznad sebe, okupano suncem, kao njena mala dusa... Da se igra i uziva u djetinjstvu brckajuci se po vodi, koja ce da se ponosno talasa pocascena njenim malenim nogicama, A lisce s grana ce da joj pjevusi pjesmicu laganu, dok izmorena od igre i skike bude tonula u djeciji san, a njena hrabra majka, mirne duse gledala u tu SLIKU..."
"njene okice ce da budu okrugle kao VISNJE, njeni obrazi ce da budu rumeni kao boja istih, vesela i razdragana da upotpunjuje dom svojih roditelja, da se veseli i raduje svakom novom danu, gledajuci PLAVO NEBO iznad sebe, okupano suncem, kao njena mala dusa... Da se igra i uziva u djetinjstvu brckajuci se po vodi, koja ce da se ponosno talasa pocascena njenim malenim nogicama, A lisce s grana ce da joj pjevusi pjesmicu laganu, dok izmorena od igre i skike bude tonula u djeciji san, a njena hrabra majka, mirne duse gledala u tu SLIKU..."
Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.
assmiras, imam slicnu ovakvu kao slika br. 1 i znas sta... vrijedi majke mi puno vise... prava je umjetnost... ko mi god u kucu udje odmah s vrata "jaaoooooo divne slike, odakle ti gdje si kupila???"... al meni za oko zapela ova slika br. 2, volim plavu boju, a plavo preovladava...
slika br. 2 = 111 Eura imal ko jaci???