|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Povrijedjena i zbunjena!
7.9.2011 15:56:48   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Nakon 17 propustenih poziva od njega on napusta posao i dolazi kuci. Tresao se kad je otvorio vrata i plakao jer je mislio da sam otisla s djecom. Vidim da me voli, vidim i da se kaje, boli ovo mene sve, i nadam se da ce sve biti kao prije.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako me je ovo potreslo..Boze Dragi..
Make up..Sreco..Baci se tom covi u zagrljaj cim prije. Neka te safataju ti leptirici. Hvala Bogu pa imas ovakav mentalni sklop kraj sebe! Hvala Bogu!user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 26
7.9.2011 16:05:59   
*pcelica*
Draga Makeup citala sam tvoje postove i razmisljala o tvom problemu. Moje misljenje je da ti on goori istinu jer nakon svega valjda bi popustio i priznao da je nesto bilo izmedju njih. Eh sad na stranu to sto je on od tebe krio to prijateljstvo odnosno kako oni vole reci presutio. Ja mislim da to trbas potisnuti negdje duboko u mozak i ne nastavljati gdje ste stali nego ispocetka graditi odnos i sama vidis da mu je stalo i da nezeli da vas izgubi a i tebi je cim si se vratila i oprostila mu Zato zaboravi sta je bilo bilo je zasto da mucite jedno drugo i zivite u paklu i strahu kad mozete imati miran i skladan brak. Zelim ti puno srece i da nam se sto prije javis sa lijepim vijestima Sretno mila

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 27
7.9.2011 18:36:17   
jasmin
Draga Makeup,znam da si povrijedjena i vidi se da si zbunjena.Koliko se sjecam,gotovo svaki scenarij filmova i serija u kojima su glavne teme velike ljubavi,par se jako voli,imaju super vezu,ali se nekako spontano ili planirano upetlja neko treci i onda veza dozivljava padove i uspone.Koliko smo puta,da se tako izrazim `cmizdrili` pored malih ekrana,jer se oni tamo ludo vole,a pate,i koliko smo puta svim snagama nastojali biti poput glavne glumice i imati nekog poput glavnog glumca pa pokazati toj trecoj osobi gdje joj je mjesto i pokazati kako se treba boriti za svog voljenog.Makeup,tvoj `film` je potpuno isti,samo su drugi glumci,a ti imas `cast` biti glavna glumica.Desilo se,Boze moj,svakome od nas se moze desiti.Kazes da ga volis i da te voli,cemu onda tvoja zbunjenost?!Ako ikako mozes,nadji nekoga da ti pricuva djecu na 2,3 dana i za vikend zapucaj negdje u tisinu sa svojim dragim.Ozivi u vezi ono sto je pomalo zamrlo,pusti da pokazete jedno drugom da vasa veza nije vrijedna toga da je vise ikada ista slicno poljulja.I poslusaj Pahuljicin drugi savjet,majcinstvo jeste obaveza i odgovornost,ali nikada tolika da zapustis sebe i svoj brak.Ja se trudim biti majka svojoj djeci,ali se trudim uvijek biti sredjena za muza i spremna za `nase trenutke`,od obicnog razgovora,kafice...do...svega drugog :).I bas me boli briga sto ce neko reci da sam sebicna,ali bitna sam sebi i bitno mi je ono sto me cini sretnom,a to je,izmedju ostalog,sretan brak.Sad je bilo...proslo,ali za dalje...moras biti muzu i supruga,ali i prijateljica i ljubavnica(ovo svakako suprugu cini suprugom,no mnogi zanemare ove osobine).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 28
7.9.2011 19:56:36   
ksena
Po cijenu da me napadnu sve ostale žene na forumu reći ću ovo: Ja ne vidim u čemu je tvoj muž pogriješio? ( Ne krivim, niti napadam ikoga, samo iznosim svoj stav)
Da li si ti ikada otišla na kafu sa radnim kolegom? Ja jesam, vjerujem i ostali. Nebitno da li je to bilo na pauzi, ili maksuz. Tvoj muž ti je rekao, iskreno se pokajao, ti si rekla da si oprostila, ali problem i dalje postoji. Zašto?
Znam da se osjećaš izdanom, bila sam u toj situaciji. Znam da te boli, da zamišljaš scene kako se oni zajedno smiju, kikoću, ali to ne znači da te muž ne voli. To ne znači ni da mu nije stalo do tebe i porodice. Mislim da za sebe govori činjenica da je otišao sa posla nakon što mu se nisi javila na telefon.
Trudi se, preuzeo je na sebe poslove koje ranije nije htio.
Ali problem je i dalje tu. Zašto?
Mislim da ispod ovoga leži još nešto. Molim te razmisli o mojih riječima i pokušaj otkriti suštinu.
Jer ako nastavite ovako nekome će dosaditi. Ili tebi, da živiš u strijepnji i ružnoj prošlosti, ili njemu u atmosferi stalnog okrivljavanja i iskajanjavanja grijeha koji nije ni počinio.
Bila sam u sličnoj situaciji. Svi brakovi imaju uspone i padove. Neko je rekao da vam je ovo šansa za novi početak. Prihvati ovu situaciju kao novi početak, a ne kao kraj vašeg braka. Sada ste zreliji, bogatiji za jedno iskustvu ( niko ne kaže da je lijepo), ali i ono može da vam pruži šansu da partnera sagledate u novom svjetlu.
Još jednom, samo sam htjela pružiti svoje mišljenje. Molim te potrudi se oko braka, ti najbolje znaš da vrijedi.

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 29
7.9.2011 23:01:34   
bina87
Slazem se sa ksenom... Polahko Bog vam dao, pa ti valjda znas svoga muza najbolje- vrijedi li oprosta ili ne... Svaki brak ima krizu, na oboma je da je prevazidjete. Danas sutra ces ti negdje "pogrijesiti", jer nikad ne reci nikad... Razmisli dobro. Imate dvoje djece, odlucio je pomoci oko njih, nakon 17 propustenih dosao je kuci odmah... Ne kazem da sebi trebas dozvoliti da te neko pravi budalom, ali napisi sebi listu, ZA i PROTIV, pa sama odluci i sama sa sobom rascisti. Kad doneses odluku, onda se nje drzi. Papire sa porukama si trebala davno baciti, jer si odlucila oprostiti i gotovo. Hajmo dalje, raditi, boriti se svakodnevnicom, odgajati djecu itd... Stvarno te ne kontam, da je mene mm prevario, pa ja oprostila, ja bih se toga i drzala, a ne nabijala mu na nos sve s reda. Ne branim njega, pogrijesio je, al ako ga volis predji preko toga, bice svima lakse :) Puno srece i ljubavi vam ja zelim, da gubava kriza prodje, da se ne sjecate toga, da se takvo nesto nikada ne desi :)

Mamino malo zlato Ammar 09.12.2010
3.850 kg
52 cm

(odgovor članu ksena)
Neposredna veza do poruke: 30
8.9.2011 0:45:55   
Makeup
Razumijem da mnogima nije bitno to sto imaju prijatelje suprotnog spola. Meni smeta to sto je lagao, krio, i brisao njihove poruke. Vrijeme dopisivanja mi nikako ne ide u glavu ako je samo prijateljstvo u pitanju, no svakako to ne mogu znati, a ako ikad saznam drugacije bit ce kraj bez puno price. Bio je veliki zagovornik da musko zensko prijateljstvo ne postoji i da jedna strana uvijek zeli nesto vise, drug a stvar je to sto smo vjernici pa osamljivanje sa suprotnim spolom (ako nema razloga) nije po nasem vjerovanju. I boli brate, kad mi kaze "pa bila je lijepa, godila mi je paznja koju mi je davala, kad si me ti tretirala ko nista" Mislim sama pomisao da je njemu neko lijep i da ga zainteresuje tako me boli. Ne kazem sad da sam ja nesto pa to on ne smije misliti, ali mislila sam da sam nesto njemu bila kao sto je on meni. Ja nisam drugog muskarca u oci pogledala kako treba, a ne da pomislim nesto vise. Zajedno smo bili 4 god prije braka, a u braku smo vec 7 godina i stvarno sam mislila da mi imamo veliku ljubav kao malo ko drugi. Ali eto valjda ljudi grijese i kao on sto kaze: "ako ljudi ne bi ucili na greskama onda bi citav svijet bio pun zla, jer bi svako te greske ponavljao" ja se nadam da je tako i zelim ovo zaboraviti. Mucenje je oboma to znam!

(odgovor članu bina87)
Neposredna veza do poruke: 31
8.9.2011 1:04:53   
bina87
Eh sunce moje... Glavu gore, dace Allah swt izlaz iz svakog problema... Saburi, vidim da ste vjernici hvala Bogu, neka malo vrijeme to razrijesi. Znas, svi mi nekada kazemo ono sto i ne mislimo, mozda je sve to rekao jer mu je krivo da si ga otkrila, pa se sad kaje... Nadam se da ce se to sve rijesiti sto je bolje moguce.

Mamino malo zlato Ammar 09.12.2010
3.850 kg
52 cm

(odgovor članu Makeup)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *