jasmin
|
Draga Makeup,znam da si povrijedjena i vidi se da si zbunjena.Koliko se sjecam,gotovo svaki scenarij filmova i serija u kojima su glavne teme velike ljubavi,par se jako voli,imaju super vezu,ali se nekako spontano ili planirano upetlja neko treci i onda veza dozivljava padove i uspone.Koliko smo puta,da se tako izrazim `cmizdrili` pored malih ekrana,jer se oni tamo ludo vole,a pate,i koliko smo puta svim snagama nastojali biti poput glavne glumice i imati nekog poput glavnog glumca pa pokazati toj trecoj osobi gdje joj je mjesto i pokazati kako se treba boriti za svog voljenog.Makeup,tvoj `film` je potpuno isti,samo su drugi glumci,a ti imas `cast` biti glavna glumica.Desilo se,Boze moj,svakome od nas se moze desiti.Kazes da ga volis i da te voli,cemu onda tvoja zbunjenost?!Ako ikako mozes,nadji nekoga da ti pricuva djecu na 2,3 dana i za vikend zapucaj negdje u tisinu sa svojim dragim.Ozivi u vezi ono sto je pomalo zamrlo,pusti da pokazete jedno drugom da vasa veza nije vrijedna toga da je vise ikada ista slicno poljulja.I poslusaj Pahuljicin drugi savjet,majcinstvo jeste obaveza i odgovornost,ali nikada tolika da zapustis sebe i svoj brak.Ja se trudim biti majka svojoj djeci,ali se trudim uvijek biti sredjena za muza i spremna za `nase trenutke`,od obicnog razgovora,kafice...do...svega drugog :).I bas me boli briga sto ce neko reci da sam sebicna,ali bitna sam sebi i bitno mi je ono sto me cini sretnom,a to je,izmedju ostalog,sretan brak.Sad je bilo...proslo,ali za dalje...moras biti muzu i supruga,ali i prijateljica i ljubavnica(ovo svakako suprugu cini suprugom,no mnogi zanemare ove osobine).