baby2 -> RE: bakterija ENTEROBACTER SPECIES kod djece (1.9.2011 14:29:25)
|
Moram se javiti!!!A inace vas samo citam[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ama Hanady draga ne mogu vjerovati da si se ti oko ove bakterije tolko nasikirala. Ova bakterija je vrlo cesta u djece a i odraslih zbog blizine anusa,i uglavnom do urinarnog trakta je prenesemo kad poslje velike nuzde "peremo od anusa prema vagini".Znaci uvijek i mi a i djecu prati obratno od vagine ka anusu. Ja vjecito sa bakterijama deveram u urinu raznim,a sa ovim sam stalno deverala dok mi jednom dr ovo nije preporucila. NEMOJ SE SIKIRATI!!!! Moja mala trenutno,a i prvi put ima masu bakterija u urinu,ne znam koje jer uk ce raditi tek u ponedeljak ,jer u nasem gradu to rade pon,uto i srijeda,a do tad pije esbesul(iako nisam zadovoljna sto odma nismo u prilici uraditi uk pa da pije antibiotik na koji su senzitivne bakterije koje ima. U zelji da te "razteretim",jer si ti to meni urdila milion puta a da nisi ni znala,oprostite mi na duljini i zbrkanosti posta. Samo polako,u suradnji sa lijecnikom to ce se ubrzo rijesiti: I da sto vise tecnosti,caj brusnica i persun-ima dosta vitamina c i zakiseljava urin te sprecava lijepljenje bakterija za zidove besike.Pa ako hoce piti ovaj caj jos bolje ne zasladjen.Ja svojoj dajem po malo jer nema jos pune dvije godine ona to onako meljavo pije. lijep pozdrav,inace ste moja svakodnevinica.
|
|
|
|