Medić* -> RE: Polazak u vrtić (2.5.2012 23:01:43)
|
Mi smo prvo trebali u Amel na Ilidzi, pa u Djeciji grad na Mojmilu, nije imalo mjesta. Onda smo culi za prve korake na Vojnickom, u ponedjeljak otisli rano, obisli, svidjelo nam se i upisali ga od sutra, poludnevna varijanta 5 sati, 150 km. Tete su jako fine. 4 tete imaju, mlade, jako susretljive i na prvi pogled super su, vidjecemo. Ja sa ga morala odmah upisati jer pocinjem da radim. Mogu ga voditi u koje vrijeme hocu, sve u zavisnosti kako meni pase i odg s obzirom na moje rdano vrijeme, dakle nema striktno odredjeno vrijeme kada ga vodim i uzimam. Medjutim meni za sada odg da ga vodim od 9 / 14h. Prostorije su im jako prozracne i velike, uredno i cisto. Finu bastu ispred imaju, imaju i malog cukicu ispred, pa me to plasi, jer mi je F malo plasljiv [sm=smiley36.gif] U ponedjeljak samo ga je kroz ogradicu gledao nije smio kucici prici. I da njih 3 tete budu ujutru za vrijeme dorucka, i rucka, a inace 2 njih budu mimo obroka. 15 /20 djece max bude. Nama se svidio ambijent kao i tete, bidjecemo kako ce sve funkcionisati. U ponedjeljak je uzivao, mada bili smo skupa, sutra vidjecemo kako ce NAM odvajanje pasti, mada mislim da ce meni biti puno,puno gore .... Nadamo se ipak najboljem[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|