|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
6.4.2012 22:07:54   
anidla

IZVORNA PORUKA: new mama

Ja ne smijem ni da pricam o bolesti user posted image ,ali da vam kazem ,moja A kako je krenula od Septembra u vrtic ponovo,godinu pauzirala zbog toga sto je stalno bila bolesna-dvije upale plucauser posted image ] hB konacno je ojacala imunitet,dva puta bila bolesna kad je krenula,opet navikavanje,ali od Nove nije bila bolesna,sad je bila malo prehladjena,ali nije bilo ture i ona se izborila prvi put da se izbori s prehladom,a da nema ture,tako da se ja makar nadam da je kod nas konacno imunitet ojacan,mada sam ja njoj skoro do nedavno davala ampule medexove za imunitet,plus propolis svako jurto u mlijeko.Zelim i svakoj mami cija su djecica krenula da se ne boje i da ce dijete ojacati imunitet...sretnouser posted image user posted image

potpis, i Noa je stalno bio bolestan, i krenuo je u nezgodno vrijeme, na jesen,...sad osjecam kao majka da mu je imunitet puno jaci...bude ture, ali sam se izbori bez antibiotika, od decembra nismo pili hvala dragom Bogu

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1701
6.4.2012 22:56:15   
madam x
Mi evo idemo dvije sedmice, sve u svemu zadovoljna sam. Nije bolesna, što je najbitnije. Kad je krenula prošle godine u septembru, bilo je- tri dana ide, pet bolesna.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1702
11.4.2012 19:54:27   
Lady26
Evo i mene na ovoj temi, Lana aBd od ponedjeljka krece u vrtic....
Drzite MI palceve user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1703
11.4.2012 19:56:13   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1704
11.4.2012 19:56:52   
nanika

Jedva cekam da cujem izvjestaj prvog danauser posted image bice to aBd ok, ima Deniz pa ce se s njom igrati i polako upoznati i drugu djecu. Sta Lana kaze na sve to, jesi li joj pricala o vrticu?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1705
11.4.2012 21:24:45   
škorpija
sretno nadam se da nećete biti bolesni i da će se curica naviknuti na nove drugareuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1706
11.4.2012 21:29:14   
Lady26
Sad pisem na temi chat, mm je donio od sveki, ona kaslje i mijenja joj se glas...a ujutro idemo vaditi bris...
Sta da radim...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1707
11.4.2012 21:32:09   
Lady26
Pricala, tj samo spomenula zasad, ona odusevljena, prica kako ce na ljulju sa Deniz i sl...ali ona za sve tako odusevljeno prica i onda kad stigne na odrediste suti ko zalivena i zalijepi se za mene...
Jel pametno, tako sam planirala aBd, sve bude ok, prvu sedmicu je ostavljati po 3-4h, recimo do spavanja...?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1708
11.4.2012 21:38:01   
R&T@

Jel pametno, tako sam planirala aBd, sve bude ok, prvu sedmicu je ostavljati po 3-4h, recimo do spavanja...?

E, tu ti nema pametnog odgovora...
Mi smo T. ostavljali do spavanja, pa kad je ostala duze nije htjela spavati jer nas je cekala...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1709
11.4.2012 21:46:44   
selebriti

Ja mislim da je trebas ostaviti i na spavanju. Tako dva dana, a onda cijeli dan. Moje misljenje. Cula sam da tako tete savjetuju, pa et'. U smislu prije će se naviknuti ako ih sto prije duze ostavimo, ...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1710
11.4.2012 21:54:19   
Lady26
Onda najbolje vidjeti kako ce se ponasati....i posavjetovati se sa tetama....
Ok, hvala, odjavljujem se za danas user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1711
11.4.2012 22:00:09   
madam x

IZVORNA PORUKA: zinanina

Mi evo idemo dvije sedmice, sve u svemu zadovoljna sam. Nije bolesna, što je najbitnije. Kad je krenula prošle godine u septembru, bilo je- tri dana ide, pet bolesna.

Evo ja se pohvalila, a curica u nedjelju dobila temperaturu, nos začepljen, pomalo i kašlje, neće u vrtić ni do kraja sedmice, a baš je bilo fino krenulo.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1712
11.4.2012 23:52:21   
niki83
Eh tako je to Zinanina, samo sto kazes da je sve uredu, poklopite odnekuda..user posted image user posted image
Ja se recimo hvalim neki dan kako moja voli ici..a ona jutros kaze mm 15min. plakala u kuci pred polazak, nece u vrticuser posted image A zasto? Nova djevojcica im dosla u grupu i dva dana povracala od placa i histerije (navikavanje)..ova moja isprepadana, kaze necu u vrtic, doci ce Zarauser posted image user posted image
Danas se posavjetujem s tetom, kaze mi ma pustite to, ignorisite..i nova djevojcica je bolja je ove sedmice, tako da se sve vraca u normalu..
Eto, to su djecauser posted image

N&N

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1713
21.4.2012 12:14:10   
Visnja RR
Mi smo se opet upisali u vrtic user posted image .. Ista grupa "pacici" ... samo da opet uradimo briseve i 03.maja polazak user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1714
21.4.2012 13:14:33   
škorpija
jel idete u onaj na stupu, a nisam ni znala da ste prekidali, je li bila bolesna ili šta

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1715
21.4.2012 13:19:31   
Visnja RR
da na Stupu... pa od 2 mjeseca isla je samo 13 dana ...stalno prehladjena ali ne zbog vrtica nego smo MM i ja stalno bili u nekoj prehladi pa prelazilo od nas na nju... prije desetak dana joj ukljucih Imunoglukan da malo bolje jede i da joj malo dignem imunitet pa da krenemo opet... vec je pocela da spominje vrtic.. ipak joj trebaju djecica..

03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1716
21.4.2012 13:28:56   
škorpija
uh mi krećemo od 7. maja, poludnevni z sad, dok se A. ne navikne,uh takos e bojim da će stalni biti bolestan, i mi korstimo već 20 dana imunooglukan i čini mi se dobar,
a stvarno želim da što više bude s djecom, postat će starmali sa tetom i nanom

Neposredna veza do poruke: 1717
21.4.2012 13:36:06   
selebriti
Sretno vam objema .... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1718
21.4.2012 14:01:00   
Visnja RR
selebriti hvala user posted image

skorpijo iste razloge i ja imam... i isto idemo samo na 4 sata ...dogovorila sam se da nekad ide poslijepodne od 1 do 5 kad je samo igra (to kad je je lijepo vrijeme i kad su u dvoristu) a kad je losije vrijeme vodicu je prijepodne ...jer ona ima malo problem sa uklapanjem u vecu grupu...jako je nesigurna i plasljiva u vecim grupama... sa nama i sa bakom i didom je njoj prelijepo ali...mora imati i svoje drugare ...

03.04.`08

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1719
22.4.2012 11:24:19   
Visnja RR
Djevojke jel se moze privatno raditi bris grla i nosa za vrtic?

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1720
22.4.2012 15:34:22   
Apotekarka
I mi krecemo zvanicno od 03.05.u vrtic....
Ovih dana ide po 2 h dok se ne uklopi...Sve je u redu svidjelo mu se s djecom,igracke i sl....
Ali nije htio sjesti s ostalom djecom da jede.....To je ono i sto me brine jer vazda za njim hodamo da jede....A i tete cisto sumnjam da ce se toliko truditi da se najede.....
A i spavanje daj Boze da htjedne jer nikad nigdje nije nocio bez nas za ove gotov 3 godine....
Malo me i bolesti strah....Sva sam vam ovih dana kao na iglama....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1721
22.4.2012 15:37:01   
felix
eh mila , a zašto ti ne kazeš tetama fino da oko njega se malo " potrude " da je takav uzadnje vrijeme neka malo mrdnu guzicom potrude se ...... zao mi je ne brigaj uklopice se polako abd . naravno da je svaki pocetak tezak.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1722
22.4.2012 15:41:33   
Apotekarka
A draga felix mogu one rdci da su se potrudile da ga nahrane a tko zna sta se zbiva dok su sami dole...

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1723
22.4.2012 15:46:48   
felix

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

A draga felix mogu one rdci da su se potrudile da ga nahrane a tko zna sta se zbiva dok su sami dole...

user posted image ahjojj ak ti se ne svidja tu imašli na dr. mjesto da ga odvedeš recimo vrtic ? i jel to vaš privatni il drzavni?

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1724
22.4.2012 15:51:16   
Apotekarka
To je jedan jedini vrtic kod nas,drzavni....a valjda ce vidjeti od drughe djece kako jedu pa ce se naviknuti i on kroz jedan period

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *