|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
11.3.2012 21:16:37   
madam x

IZVORNA PORUKA: škorpija

Mi aBd krećemo u vrtić od maja (privatni vrtić Nur), čim malac napuni 3 godine, planirala sma ga prvi mjesec upisati poludnveni boravak, da ga teta kupi u 12, ne znam hoće li mu to pomoći da se lakše adaprtira, ja ga inače mogu odvesti samo prva dva dana i ići po njega, toliko sam godišnjeg dobila

Kod nas nema taj poludnevni boravak. Vrtić radi od 6.30 do 15.30. Djeca se mogu uzimati poslije spavanja, dakle poslije 14.30.Dijete se može uzeti i prije spavanja, ali osoblje to nerado vidi, po mom mišljenju.I nema razlike u cijeni, samim tim što nije definisan taj poludnevni boravak. Ali ja kontam cijeli prvi mjesec dolaziti u 12 po nju, dakle prije spavanja, jer će joj tako lakše biti.A poslije, kako Bog dragi da.user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1676
11.3.2012 22:11:15   
škorpija
zinanina kod vas neki pravo socijalistički vrtićuser posted image , pa ko danas radi do 15 sati, ih moj će deždati u vrtiću do 17,45 sigurno, vrtić inače radi do 18 sati

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1677
25.3.2012 22:44:22   
madam x
Eto mi od sutra krećemo, pa kako bude. Dobro mi je što će je suprug sutra i odvesti i otići po nju.A neće joj ništa biti ako malo plače, jel'' tako?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1678
25.3.2012 22:49:16   
R&T@
zinanina, sretno objema...

Vjeruj, i ako bude suza to je predstava za roditelje na dolasku i odlasku... u medjuvremenu ce biti samo igra s drugom djecom...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1679
25.3.2012 22:51:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zinanina

Eto mi od sutra krećemo, pa kako bude. Dobro mi je što će je suprug sutra i odvesti i otići po nju.A neće joj ništa biti ako malo plače, jel'' tako?

tako jeuser posted image

srteno sutra i djevojčici a i mamiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1680
27.3.2012 23:00:46   
madam x

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

tako jeuser posted image

Kako si me odmah pročitala da je meni više frkauser posted image

Sad za sad dobro ide, ostaje do 12, sutra prvi put ostaje na spavanju, pa ćemo vidjeti kako će biti. Uglavnom ne histeriše. Danas je mm prošao pored vrtića dok su bili vani, čak mu je i mahnula, bez da je plakala.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1681
27.3.2012 23:02:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

tako jeuser posted image

Kako si me odmah pročitala da je meni više frka
user posted image

Sad za sad dobro ide, ostaje do 12, sutra prvi put ostaje na spavanju, pa ćemo vidjeti kako će biti. Uglavnom ne histeriše. Danas je mm prošao pored vrtića dok su bili vani, čak mu je i mahnula, bez da je plakala.

user posted image

kao da sma čitala sebeuser posted image

dobro je touser posted image user posted image
biće ona superiška...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1682
2.4.2012 12:23:42   
Hannica
Mi smo izvadili ljekarski,potpisali ugovor i cra ,aBd,od sutra ponovo krece u vrtic.Nadam se da ce ovoga puta biti bolje i da se nece razboliti na samom pocetku.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1683
5.4.2012 16:02:48   
Hannica
Mojoj H danas treci dan u vrticu i vec bolesna.Teta nas nazvala da dodjemo po nju jer ima tem. 38,5.user posted image Dusa moja,cijelu zimu bila zdrava a vrtic je sredi za dva dana.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1684
5.4.2012 16:06:19   
felix

IZVORNA PORUKA: Hannica

Mojoj H danas treci dan u vrticu i vec bolesna.Teta nas nazvala da dodjemo po nju jer ima tem. 38,5.user posted image Dusa moja,cijelu zimu bila zdrava a vrtic je sredi za dva dana.user posted image

ajoj ebemu miša da brzo ozdravi i moj anel ev nešto slini , prehlada ga neka drzi ....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1685
5.4.2012 16:11:05   
Amani12
Hannice bas mi je zao user posted image

Mi smo zbog toga odustali od vrtica jos neko vrijeme.
Mada moj djecak je bolesljiv i s vrticem i bez vrtica,ali eto,neka nas kuci jos neko vrijeme...

Da tura cim prije prodje user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1686
5.4.2012 16:28:52   
salmy

Joj draga Hanice sve znamuser posted image user posted image istu stvar smo imali

ja sve odgadjam ponovni susret sa vrticem iz ovih razloga....joj Boze dragi zasto su djeca stalno bolesna???

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1687
5.4.2012 16:30:23   
škorpija

IZVORNA PORUKA: salmy

Joj draga Hanice sve znamuser posted image user posted image istu stvar smo imali

ja sve odgadjam ponovni susret sa vrticem iz ovih razloga....joj Boze dragi zasto su djeca stalno bolesna???

uh mene to tek čekauser posted image user posted image user posted image , probat ćemo, ako bude često bolestan ispisat ćemo ga, al čovječel šta će tek biti u jesen

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1688
5.4.2012 16:41:08   
salmy
IZVORNA PORUKA: škorpija

uh mene to tek čekauser posted image user posted image user posted image , probat ćemo, ako bude često bolestan ispisat ćemo ga, al čovječel šta će tek biti u jesen
Neznam draga moja,on je od mjesec dana vrtica smao 4 dana isaouser posted image sve ostalo je bio bolestan(koji nje antibiotika popio) a tada je krsio pravo...
ja nemam drugu opciju,on mora to proci.....ja moram raditi,a on biti sa svojom rajom.Nemoze njega nana cuvati(i gledati serije po vazdan) to je tako pa etouser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1689
5.4.2012 16:52:14   
Nunny
salmi mila samo zbog tebe sam dosla na ovu temu mislila sam da ste konacno uspjeli user posted image
mogu mislit koliko te to jos muci...hajde drzim vam fige

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1690
5.4.2012 16:56:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: Nunny

salmi mila samo zbog tebe sam dosla na ovu temu mislila sam da ste konacno uspjeli user posted image
mogu mislit koliko te to jos muci...hajde drzim vam fige
user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 1691
5.4.2012 17:30:49   
mamina princeza
i mi smo isti ... krenuli opet u vrtic prije 3 sedmice odmah proslu sedmicu nije isla .. evo jos slini nesto s epogorsava kaslaj pa nisam sigurna da ce sutra ici ...cc....

ne znam kod nas je cudo kad sastavi cijelu sedmicu da ide. ja se sad bojim i zbog bebe jer naravno i njemu prenosi a ovo je jos osjetljiv perido prelaza al sta cu morala sam opet pokusati i nadam se d ace malo biti bolja nego ljetos. inace ona je vrtic lijepo prihvatila....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1692
5.4.2012 17:43:35   
teacher75
mamina princezo, ja ti se divim na hrabrosti jer ja znam da bi lana kad bi je sad upisala stalno bila bolesna a s njom i alan. ne mislim je prije iduce godine upisivati bas zato sto me strah za alana. sta su ti rekli za eminov nosic na kontroli? ovaj moj jos kaslje i hropce kao da ima slajma pa se bas brinem, kontam ga sutra odvesti dr da ga preslusauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1693
5.4.2012 17:45:37   
mamina princeza
emin je dobar .. manje mu je slinki puno a ion nikako ne kaslje .. kazu nista preko 8 dana mu je to a grlo pluca cisti ... al me ona sd brinen evokako je ustala poslijepodne bas kaslje. a sta cu ... morala sam jedati u vrtic sada... bila bih na pola luda. ako ne uspijemo bicu opet al eto bar da probamo.

a da vidite kod nje slina nakon 15 dana uzas.. kakv je ovo virus ovako dug sta je ovo....
malo ot al lupkaj ga ono po ledjima kao stos elupkaju kad imaju bronhitis. preventivnod a s enek upi slajm. ja svog kad tako izlupam onda mu puno bolje izvadim slinice.

< Poruku je uredio mamina princeza -- 5.4.2012 17:46:25 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1694
5.4.2012 17:50:49   
tekja
IZVORNA PORUKA: tajra

zinanina, sretno objema...

Vjeruj, i ako bude suza to je predstava za roditelje na dolasku i odlasku... u medjuvremenu ce biti samo igra s drugom djecom...user posted image

Eh meni V. izgleda pravi predstavu skoro svaki dan...pred vratima vrtica se rasplace, zalijepi za mene, moli da ga ne ostavljam, da ne idem na posao... Tete u vrticu kazu da je divan, igra se s djecom, drustven je, da prestane plakati prije nego sto mu tene izuju, poslije vrtica je pun utisaka, sve prepricava, tamo odlicno jede, spava, samo eto place na rastankuuser posted image  i svako jutro pita je li danas subotauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1695
5.4.2012 18:00:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

emin je dobar .. manje mu je slinki puno a ion nikako ne kaslje .. kazu nista preko 8 dana mu je to a grlo pluca cisti ... al me ona sd brinen evokako je ustala poslijepodne bas kaslje. a sta cu ... morala sam jedati u vrtic sada... bila bih na pola luda. ako ne uspijemo bicu opet al eto bar da probamo.

a da vidite kod nje slina nakon 15 dana uzas.. kakv je ovo virus ovako dug sta je ovo....
malo ot al lupkaj ga ono po ledjima kao stos elupkaju kad imaju bronhitis. preventivnod a s enek upi slajm. ja svog kad tako izlupam onda mu puno bolje izvadim slinice.

ja njega inace stalno lupkam po ledjima jer ga muce grcevi i to ga smiruje al opet kaslje vise od 10 dana, cini mi se da je samo gore sadauser posted image kapam mu i sljez u nos. lana je dobro

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1696
5.4.2012 18:35:07   
new mama
Ja ne smijem ni da pricam o bolesti user posted image ,ali da vam kazem ,moja A kako je krenula od Septembra u vrtic ponovo,godinu pauzirala zbog toga sto je stalno bila bolesna-dvije upale plucauser posted image ] hB konacno je ojacala imunitet,dva puta bila bolesna kad je krenula,opet navikavanje,ali od Nove nije bila bolesna,sad je bila malo prehladjena,ali nije bilo ture i ona se izborila prvi put da se izbori s prehladom,a da nema ture,tako da se ja makar nadam da je kod nas konacno imunitet ojacan,mada sam ja njoj skoro do nedavno davala ampule medexove za imunitet,plus propolis svako jurto u mlijeko.Zelim i svakoj mami cija su djecica krenula da se ne boje i da ce dijete ojacati imunitet...sretnouser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1697
6.4.2012 15:49:20   
Hannica

Mi smo prosle godine pokusali i isto se desilo,samo je tad 5 dana isla,a sad treci vec nesto pokupila.user posted image Sad sam odlucila da necu odustajati,teta mi vise ne radi,a ja ne mogu sama sa troje djece,ne mogu ni prosetati sama s njima.Zao mi da cijeli dan provodi u kuci sa mnom.Idemo do kraja pa vidjet cemo kako ce biti.user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1698
6.4.2012 20:51:45   
škorpija
hanice sretno, držimo vam palčeve da ovaj put uspijeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1699
6.4.2012 21:58:01   
niki83
Hannice, bit ce to dobro aBd, vjerujem da ce Hana zacas da preboli te virozice..user posted image
Pa mi smo krenuli u najgore vrijeme, oktobar, hladnije, puno bolescura, i svasta nam se izdesavalo, ali hvala Bogu nismo nista tesko prebolovale, najgora nam je bila ona stomacna gripa, i samo nju smo tri puta imale..
Jednom dobila antibiotik, a sve ostalo viroza do viroze, kasalj, nosic, slajm i tako ukrug cijelu zimu, no vjeruj ni mm ni ja nismo htjeli odustati, tim vise sto se ona tako navikla i sto tamo ima "svoj" svijet, uziva da provodi vrijeme s djecom, a nama user posted image ovoliko!user posted image
U svakom slucaju sretno! A tebi skidam kapu s glave, sama sa troje male djece, svaka ti cast!user posted image

N&N

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *