fatimica09 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (2.9.2011 7:58:16)
|
Drage moje beskrajno vam hvala za svu utjehu, podrsku i razumjevanje koje ste mi vec odavno pokazale, tesko je i nemam skoro nimalo vremena a osjecam se duznom da vam ispricam sve....nadam se da ce se uskoro poceti rjesavati ova poprilicno komplikovana situacija moje Iman....cekamo da prof. Ozek iz Turske posalje predracun i svoje konacno misljenje kakav bi se to zahvat trebao uraditi.....njena trenutna dg. je posthemoragicni hidrocefalus nepoznate etiologije....dijete rodjeno sasvim zdravo, ali se usljed necega pojavilo krvarenje u mozdanoj komori sto je izazvalo nakupljanje likvora....dr. na pedjatrijskoj klinici Jezero zaista cine sve....beskrajno sam zahvalna posebno dr. Maksic, dr.Spahovic, dr. Anic kao i ostalim jer zahvaljujuci njima i predivnim sestrama, Muameri, Ameli, Mahiri, Vesni, Amiri i Elmi, moja Iman jos uvijeh hvala dragom Allahu nema infekciju, koja je najveci problem i prijetnja u ovakvim slucajevima kada dijete ima vanjsku drenazu komora kao sto je to kod nje slucaj... Juce se ponovo pojavilo svjeze krvarenje, da samo vidite kako je to grozno vidjeti....malo nasmijano bebce se smije i hoce da se uzme u narucje, stalno okrece glavu prema prozoru i malom komadicu sunca , jer su zaluzine navucene kako je ne bi iritiralo.....a kroz cjevcicu i dren iz glavice zuckasta tecnost sa primjesama svjeze krvi.....dusa mi se cijepa.....pitam se kako bih i ja podnijela tako nesto...a ona se smjeska... Javicu se ponovo cim stignem....hvala vam za sve....
|
|
|
|