Visnja RR -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (31.8.2011 22:04:02)
|
IZVORNA PORUKA: ElmaB IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: MarinaDK Da pitam u svakom slucaju , vidjela sam da Batko svojim akcijama pomaze u prikupljanju novaca , mozemo li proslijediti ovu pricu njemu???? dok doktori sve ne izdefinisu i dok se ne potvrdi odlazak u Tursku obicno niko ne radi neku vecu akciju osim nas koji smo vodjeni emocijama prema nasoj forumasici i njenoj bebici... Dakle kad budemo tacno znali sve u detalje , gdje se ide, kad se ide i koliko tacno novca treba onda cemo moci ici agresivnije u medije... ali se najiskrenije nadam da ce sve to idefinisati za par dana...ceka se i povratak doktora sa godisnjeg... Višnja, ni za malu Ajšu Hajdarević ništa nije bilo izdefinisano, pa je Batko pokrenuo cijelu lavinu.Mislim da je ideja za Batka pun pogodak. Treba pitati Fatimicu i njenog supruga da li su oni za to? ja sam dobila zeleno svjetlo za sve sto radimo za melanu Iman od fatimice i njenog muza... a mogu stupiti u kontakt i sa batkom , to nharavno uopste nije problem
|
|
|
|