vila_7 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (23.9.2011 12:54:38)
|
Najprije oprosti ako te prica malo vise potrese,ali jednostavno moram napisati jer toj bebi hitno treba pomoc- Iman Karić-već sam te i u grupu ja mislim bila dodala i sad jos svima saljem ovo. Beba je rođena zdrava, ali sad je vec mjesecima u bolnici zbog mozdanog krvarenja, ima jadna probusenu lobanju iz koje vire cijevi koje odvode tu krv,a ona jadna opet sva vesela i raduje se svakoj posjeti roditelja i okrece za trackom sunca koje joj pustaju kroz prozor jer ne smiju previse! A novcem se moze poboljsati situacija! Ovo cak i nije cijela prica,nego samo moram napomenuti koliko je i ova zena vec propatila,jer je poznajem i sa jednog trudnčkog foruma! Ona je već jednom bila trudna i izgubila bebu u 9-om mjesecu trudnoće-znaci pred sami porod beba joj je umrla. Nakon toga je imala jos jedan rani spontani,a nakon njega zatrudni sa svojom Iman i sreca joj je potrajala onoliko koliko je trudna bila,porodila se i ubrzo se desi ovo da izvines sranje! Pa eto molim te i ja u svoje ime, da uplatis naravno ako mozes i koliko mozes! i 1 KM je vazna! Broj ziro racuna je u toj grupi, a ako ne mozes naci - napisi mi i ja cu ti poslati broj! Plus ako mozes i dalje proslijedi ovu poruku svima! Unaprijed hvala i u moje ime! Helena Trogrlić Bitno je i da stavite na kraju pisma svoje ime,da vide da vi osobno saljete a ne bezveze da prosljedjujete poruku i odmah vas prijatelji drugacije shvate! A u grupi imate opciju pozovite prijatelje pa i to uradite! ZNAČI SAMO SVIMA POSEBNO POSALJETE PP. Ovo odavde kopirate i zalijepite kao svoju poruku!
|
|
|
|