baby2 -> RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! (5.9.2011 16:24:41)
|
IZVORNA PORUKA: ElmaB IZVORNA PORUKA: helena_7 IZVORNA PORUKA: baby2 Ovo sa racunom je[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja prepisah i ovaj sa plakata od Visnje i ovaj od ElmaB,pa ce suprug otici bas u uni credit i pitati na koji moze uplatiti nadam se da ce mu ovi u banci znati o cemu se radi i koji je Rn pravi. On ode sad pa cu vam javiti kako je prosao je li uspio. baby vrati se na prvu stranicu gdje pise racun za KM - MM je na taj uplatio bez problema u UNI CREDIT banci! Kada se uplaćuje direktno u Unicredit banci onda je dovoljan samo broj partije, ali Helena ovo što sam napisala je za uplate iz drugih banaka, pa se mora navesti i broj računa i broj partije! Suprug uplatio u uni credit banci i kaze ovako mu rekli: ziro racun na uplatnici navesti kad se uplacuje u bilo kojoj banci,a on uplatio na podracun i nije mu trebala uplatnici niti je platio proviziju. Nemojte me pogresno shvatiti,ali bilo bi mozda dobro izbrisati postove sa pogresnim navodima o racunima, i boldirati dobro i istaknuti tacne.
|
|
|
|