|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
24.9.2011 20:03:14   
ananas_ze
Juce sam jela uz rucak, umjesto hljeba...
Inace uz salamu, virsle, sa sirom i jogurtom....
Ne jedem ih vise navece, samo do 6 sati...

puna si ideja, ja malo s pavlakom malo s domacim neslatkim pekmezom(oko 6 i trudim se da ne jedem poslije 6-7) i odlicne suuser posted image user posted image user posted image
mada kad vidim tavu dođe mi da odustenem od svega, stvarno ne znam koliko cu jos izdržatiuser posted image user posted image user posted image
i molim vas sve  ako imate neke ideje sta jesti da napisete, unaprijed zahvalnauser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 326
24.9.2011 21:54:39   
leona81
meni je danas prvi dan i uzaaaasno je. lady divim ti se, ja stvarno ne volim meso i riba je jedino sto me vadi, jaja takodjer ne jedem inace nikako tako da mi je ovo grozno. meni pise 1 faza 7 dana ali ja ne vjerujem da cu da izdrzim tako da cu je skratiti pa probati Dukanom samo da pokrenem skidanje kila jer sad tapkam u mjestu. pogotovo sumnjam da bi uspjela 100 i nesto narednih dana zivjeti na Dukanu. dok dodjem do 3 faze osjedila bi.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 327
24.9.2011 22:29:58   
Lady26

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

a drugo te mekinje iz dma, to nisu dakle zobene pahuljice vec bas mekinje? i sta bi bila adekvatna zamjena za zasladjivac?

jesu zobene pahuljice, i ja koristim obicni bijeli secer u jako malim kolicanama(tek toliko da mi "kasa" nije nikakva)

NE!!!
Zobene mekinje, nije ni slicno ovo dvoje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 328
24.9.2011 22:31:07   
Lady26
Ananas, ti si meni ce cini na svemu osim na ovoj dijeti...kakav zeno pekmez, secer....? Svasta....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 329
24.9.2011 22:33:06   
Lady26
Ne znam Leona, ja obozavam meso, jaja i sl....zato meni ova dijeta odgovara...
Ja se ne drzim striktno, znaci tu ti tamo copnem sto ne bih trebala ali ne utice vele na rezultat...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 330
24.9.2011 23:06:26   
ananas_ze
pekmez, secer....? Svasta....

pekmez domaci pravljen bez secera, a vidis mozda je trebao biti sa na trenom, a secer kao sto rekoh obicni, bijeli u kaši od mekinja i ocito ne utice na rezultat.

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 331
24.9.2011 23:12:48   
ananas_ze
ja ne kontam zasto je dopusten zasladjivac, svi su na bazi aspartama a aspartam izaziva razne bolesti???
http://www.galaksija.com/aspartam.htm
http://www.building-body.com/Umjetni-zasladivaci-Sukraloza-Acesulfam-K.html
http://www.vitamini.hr/4410.aspx
http://www.24sata.hr/zdravlje/dijetni-umjetni-zaslaivaci-debljaju-vise-od-secera-49371

zbog svega ovoga ja ostajem pri bijelom seceru, a ostale imaju, naravno, slobodu izbora.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 332
25.9.2011 7:37:47   
leona81
mislim da bi ipak bolje bilo da koristis smedji secer / jedini za koji znam da je zaista ok kod nas je Saint Luis i imas jos jedan onaaaj bas tamni skoro crn ali je okus veoma intenzivan pa meni licno ne odgovara. kalorija ima skoro isto kao bijeli ali je pun vitamina i minerala sto kod bijelog nije slucaj. zasladjivac u moju kucu nije usao jedno 10 godina - razlog vec poznat a i imam propisane tablice - od savjetnika za prehranu iz Hrvatske koji mi iskljucivo zabranjuje zasladjivac i npr zobene pahuljice. zato sam pitala jesu li mekinje.
duze iskljucivanje UH bi imalo strasne posljedice za organizam pa sam tu samo izvjesno vrijeme dok ne skinem 5 kg:)

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 333
25.9.2011 9:29:27   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja i dalje ne skontah te mekinje koje su

http://www.google.ba/imgres?q=haferkleie+alnatura&um=1&hl=hr&biw=1280&bih=933&tbm=isch&tbnid=W65_ZCkOYt9uGM:&imgrefurl=http://weinunion.de/cgi-bin/his-webshop.pl%3Ff%3D*GRUPPE%26c%3DDiverses%26t%3Ddelit_temgroup%26start%3D21%26dif%3D20%26nsort%3DPREIS%26G_ITEM%3D5&docid=fQ8H001-hRmzuM&w=249&h=555&ei=9ut9TuamGsTssgbRkrE1&zoom=1&iact=hc&vpx=303&vpy=104&dur=1389&hovh=335&hovw=150&tx=109&ty=168&page=1&tbnh=138&tbnw=62&start=0&ndsp=39&ved=1t:429,r:1,s:0
Ne mogu drugacije postaviti, ove su iz DM-a

aaaaaaaaaaaaaa

a sjecas se kad si mi postavila link dosta njihovih stvari, i ti rece prva lijevo, i ja gledala ali moje lijevo i to su bile zobene pahuljice, i ja ih kupila, ali vidjela da imaju i bas mekinje i zato sam i kontala da sigurno na to ne mislis

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 334
25.9.2011 10:16:52   
D_K
IZVORNA PORUKA: ananas_ze

zbog svega ovoga ja ostajem pri bijelom seceru, a ostale imaju, naravno, slobodu izbora.

i ja sam probala zasladjivace i ne koristim ih.. gade mi se..
ja dodam malcice vanilin secera na mekinje rastopljene u jogurtu i meni je ok. u kafu stavim pola kasicice secera.
jutros sam opet pocela, sa namjerom da ne brljam user posted image user posted image

napravila sam Lady palacinak. ja sam rastopila mekinja u mlijeku i dodala jedno jaje. to sam isprzila na laganoj temperaturi (prvi je isao u smece jer mi je bila zagrijana tava) i pojela sam mladim sirom. o ukusu necu govoriti, samo cu reci da me je zasitilo. danas isti palacinak uz przeno meso..
kilaza - jos uvijek na -1 sto me ne cudi, brljala sam ko niko od cetvrtka. cudi me da mi se nije vratila i ova jedna..

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 335
25.9.2011 13:36:10   
Lady26
Pazi, dozvoljene su samo 1,5-2 supene kasike mekinja u jednom danu....
A ukus...me nije los user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.9.2011 13:37:41 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 336
25.9.2011 13:46:05   
D_K

Pazi, dozvoljene su samo 1,5-2 supene kasike mekinja u jednom danu....
A ukus...me nije los user posted image

kakvih ima, nije loš user posted image user posted image

e hvala ti na informaciji - nisam skontala da je ogranicena kolicina ovih mekinja...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 337
25.9.2011 13:51:51   
koka i po
jest meni vas zao sto se patite.
ja zene drage jedem sve i koliko hocu.nit vagam namirnice,nit brojim kalorije,niti pazim koliko slatke hrane unesem u organizam.a kile idu.
po meni je ova "vodena" dijeta najdjelotvornija.il sam ja nekakav cudan stvor sa jos cudnijim metabolizmomuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 338
25.9.2011 13:59:35   
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po

jest meni vas zao sto se patite.
ja zene drage jedem sve i koliko hocu.nit vagam namirnice,nit brojim kalorije,niti pazim koliko slatke hrane unesem u organizam.a kile idu.
po meni je ova "vodena" dijeta najdjelotvornija.il sam ja nekakav cudan stvor sa jos cudnijim metabolizmomuser posted image

Blago tebi Koko user posted image  Bit ce da si bas nekakav cudan stvor sa odlicnim metabolizmom. Za razliku od tebe ja uvijek gladna i punacka user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 339
25.9.2011 21:26:56   
Lady26
Us.ala sam danas totalno... user posted image user posted image user posted image
Pojela svega....sto ne treba naravno...vaga skocila za 1,5kg user posted image user posted image user posted image
Koja sam koza, ovca, curka...ne znam ni ja....
Grrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glupi vikend!!!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 340
25.9.2011 21:30:56   
Visnja RR
ajde ajde ... sutra samo nastavi po pravilima user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 341
25.9.2011 21:35:35   
D_K

Us.ala sam danas totalno... user posted image user posted image user posted image
Pojela svega....sto ne treba naravno...vaga skocila za 1,5kg user posted image user posted image user posted image
Grrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glupi vikend!!!

ista sam ti..
evo, nakon odlucnog pocetka danas , uz kafu sam pojela nekih keksica a veceras sam jela pizzu, nisam mogla odoljeti user posted image user posted image user posted image .. kakva moja dijeta, ni D od dijete..
ljuta sam na sebe i ljuta na Dukana jer je izmislio ovu jednolicnu dijetu user posted image user posted image
vjerovatno sam se vratila na pocetak, sutra se ne smijem ni vagati a mislim da necu vise ni 'pocinjati' ovu dijetu..

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 342
25.9.2011 21:40:54   
ananas_ze

ista sam ti..
evo, nakon odlucnog pocetka danas , uz kafu sam pojela nekih keksica a veceras sam jela pizzu, nisam mogla odoljeti user posted image user posted image user posted image .. kakva moja dijeta, ni D od dijete..
ljuta sam na sebe i ljuta na Dukana jer je izmislio ovu jednolicnu dijetu user posted image user posted image
vjerovatno sam se vratila na pocetak, sutra se ne smijem ni vagati a mislim da necu vise ni 'pocinjati' ovu dijetu..

drage ko da ne znate, sutra bijeli dan i Jovo na novo sto bi se reklo user posted image
moja vaga ne mrda -4 kg user posted image i jedva cekam jutro user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 343
25.9.2011 21:44:55   
D_K
ja sam nekako izgubila volju, od cetvrtka se samo zavaravam, pocnem kako treba i onda krene, malo ovog, malo onog i na kraju dana user posted image user posted image user posted image
hvala ti na podrsci, razmislicu do ujutro da li da opet pocinjem... trebam malo da se presaberem..

a tebi na tvojih -4 cestitam od srca user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 344
25.9.2011 21:59:18   
Lady26
Meni je najbolje radnim danima....
Ovako kad sam kuci samo gledam sta bih copnula, a pogotovo kad negjde odem, bude svegaaaaaaaaaa aaaaaaa
JA necu odustati, ni slucajno...toliko zelim na staru kilazu...i jako mi je dobro islo, sutra samo strogo!!!!

D_K kako odlucis user posted image user posted image nemojte se muciti ako vam ne ide...meni godi jer mogu jesti bas ono sto volim....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 345
26.9.2011 10:33:23   
leona81
ja jucer nisam pojela ama bas nista jer sam opet fasovala stomacnu virozu s tim da me ovaj put pored stomaka boli i grlo...pijem caj po cijeli dan, jucer groznica i temperatura 37,5-38,5. uzas. srecom ne povracam kao prosli put. ovo je 2 put u manje od mjesec dana navodno neka epidemija. garant mi je imunitet pao. vracam se kad se oporavim a dotad sam na caju:)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 346
26.9.2011 10:34:53   
Lady26
Cuvaj se, hebo dijetu, kad ozdravis pa onda.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 347
26.9.2011 10:40:31   
Lulu_08

Nema mijesta samokritici, malo si se opustila sada samo nastavi gdje si stala. Što prije nastaviš starim tempom prije ćeš se vratiti na ritam mršavljenja!

SAMO NAPRIJED!

(by the way avatar ti je prelijep! tj ti si prelijepa user posted image )

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 348
26.9.2011 10:45:40   
Lady26
Moram... user posted image
Nastavljam, ne odustajem....
A za avatar, tnx....ovome tezim user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 349
26.9.2011 12:19:30   
ananas_ze
Ovako kad sam kuci samo gledam sta bih copnula, a pogotovo kad negjde odem, bude svegaaaaaaaaaa aaaaaaa

i mene ovo ukopa jedva cekam da mi predavanja pocnu!
D_K sta si odlucila?

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *