|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
23.9.2011 22:09:41   
ananas_ze
many pocni s nama , vjeruj da ce ti biti lakse user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 301
23.9.2011 22:21:05   
many
IZVORNA PORUKA: ananas_ze

many pocni s nama , vjeruj da ce ti biti lakse user posted image user posted image user posted image

eee nije da nije,ajd ponovo od sutra krecem u akciju,naravno s vama........javljacu se ak bude kakvih promjena(nadam se da cu izgurat toliko dugo d abude vidljivih promjena)....drzite mi figee user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 302
23.9.2011 22:28:05   
ananas_ze
samo naprijed user posted image user posted image user posted image vidjet ces da i vaga zna biti drug user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 303
23.9.2011 22:45:10   
many
kad smo kod vage ,ja svoju bacila kada sam odustala od dukana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bice da cu si morat kupit novu,mozda mi ta nova bas bude drug 

Neposredna veza do poruke: 304
24.9.2011 9:48:02   
ananas_ze
svecano prijavljujem -1 kguser posted image user posted image user posted image ukupno 4user posted image user posted image user posted image
i idemo dalje, sta ima kod ostalih???

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 305
24.9.2011 10:43:31   
koka i po

IZVORNA PORUKA: MELLI

IZVORNA PORUKA: koka i po

IHHHHHAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJuser posted image user posted image user posted image
os da ti posaljem farmerke br.29user posted image ..zezam se user posted image
ja pijem vodu i radim vjezbice i dobro mi leviske stoje casna pionirska user posted image
MELLIIIII sta kazes na to...ima li te zive user posted image

Živa i sitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kupila sam si Leg magic i onu kosu klupu za trbušnjake,vježbam i jedem. Mislim više jedem nego što vježbam,al eto nek se nešto dešavauser posted image user posted image user posted image

Smršala sam 3 kg "na Dukanu" i vratila 1 kg.Tako da eto  na - 2kg sam.
Znaš šta mi je fora, eto nisam više na dijeti,ali kruh ne jedem ne zato što neću nego što ne mogu, nakon par zalogaja sam apsolutno sita.Jedem sve,ali u malim količinama.Ne mršam,ali i ne dobijam na težini.
Nego kakva je to fora sa vodom,o čemu vi to pišete?
Koko zar si i ti na dijetiuser posted image user posted image Kakve vježbe radiš? Imaš neki plan ili je to samoinicijativno?Meni se ide na kakav fitnes ili nešto slično,ali mi se čini da nema kod nas trenutno ništa slično.user posted image

ja nikad nista ne planiram user posted image
kad se pocnem osjewcati tromo i napuhano lagano krenem sa vodicom i za kratko vrijeme ispusem user posted image ..
a vjezbice...malo za struk,malo za bedra ,malo za none setalice i sve bude cakum pakum user posted image
ma ja se ne opterecavam kilazom...bitno je da sam zadovoljna "unutra"user posted image
a kome smeta sto ponekad "lida" okolo nek ne gledauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 306
24.9.2011 11:08:39   
ananas_ze
ja nikad nista ne planiram user posted image
kad se pocnem osjewcati tromo i napuhano lagano krenem sa vodicom i za kratko vrijeme ispusem user posted image ..
a vjezbice...malo za struk,malo za bedra ,malo za none setalice i sve bude cakum pakum user posted image
ma ja se ne opterecavam kilazom...bitno je da sam zadovoljna "unutra"user posted image
a kome smeta sto ponekad "lida" okolo nek ne gledauser posted image

zato i jesi koka i po user posted image user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 307
24.9.2011 11:09:57   
koka i po
user posted image ovo se ja ko sad stidim user posted image
thank you ali nije bilo potrebnouser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 308
24.9.2011 11:13:34   
Visnja RR
pozdrav Dukan curama od Kupusarke user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 309
24.9.2011 11:15:30   
koka i po
cekala sam te ovdje pticoooooouser posted image
a nisam jedna od onih rr manijaka zivota miuser posted image
evo ti jedan jutarnji kupusarkouser posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 310
24.9.2011 11:25:20   
MELLI
i evo opet da pitam koji fol je u vodi?  Piješ 'nako ili nešto više 'nakouser posted image user posted image user posted image user posted image  
Jesam li uhvatila dobro vodu koja je odstojala iliuser posted image user posted image

P.S pozdrav i tebi kupusarko user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 311
24.9.2011 11:31:39   
leona81
evo mene na Dukanu ako izdrzim:) Lady htjedoh te pitati smiju li se jesti hrenovke? ja sam jutros pojela 2 kuhana jaja i popila caj, kasnije kafu i za rucak cu pastrmku. za uzinu cu jogurt i veceru jos moram da smislim. vodu svakako pijem filtriranu stajacu oko 2 l dnevno, jedino ne znam kako cu bez supe.user posted image  

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 312
24.9.2011 11:48:09   
koka i po

IZVORNA PORUKA: MELLI

i evo opet da pitam koji fol je u vodi?  Piješ 'nako ili nešto više 'nakouser posted image user posted image user posted image user posted image  
Jesam li uhvatila dobro vodu koja je odstojala iliuser posted image user posted image

P.S pozdrav i tebi kupusarko user posted image user posted image

svako jutro casu odstojale vode nataste....to je sav fol.

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 313
24.9.2011 15:00:19   
Lady26

IZVORNA PORUKA: leona81

evo mene na Dukanu ako izdrzim:) Lady htjedoh te pitati smiju li se jesti hrenovke? ja sam jutros pojela 2 kuhana jaja i popila caj, kasnije kafu i za rucak cu pastrmku. za uzinu cu jogurt i veceru jos moram da smislim. vodu svakako pijem filtriranu stajacu oko 2 l dnevno, jedino ne znam kako cu bez supe.user posted image  

Ja jedem, one Wudy su mi extra...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 314
24.9.2011 15:48:51   
ananas_ze

ja nisam znala da mogu hrenovke,sad si me lady obradovalauser posted image
a kako pravis palacinke s mekinjama?

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 315
24.9.2011 16:30:14   
leona81
ja nisam jutros tu vodu popila nego caj. za rucak sam pilece filete a za veceru cu ribu onda. ne znam samo sta bih za drugu uzinu. ko ce ovako 7 dana ima da poludim.

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 316
24.9.2011 16:31:02   
maja78 RR
ja i dalje ne skontah te mekinje koje su

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 317
24.9.2011 16:37:50   
Lady26

ja nisam znala da mogu hrenovke,sad si me lady obradovalauser posted image
a kako pravis palacinke s mekinjama?

Ofrlje user posted image user posted image user posted image , ima negdje recept ali mogu i ovako...
1 jaje, svjezeg sira ili posnog (nije obavezno), mlijeko i 2 supene kasike mekinja...smuckam, ostavim 10ak minuta da mekinje "nadodju", ako bude gusto dodam jos mlijeka...zagrijem tavu i pecem...s tim da ne pravim one tanke kao regularne, jer se raspadaju, nego na sredinu tave naspem smjese i budu malo deblje, cca velicine dlana...ma super...
Htjela sam danas muffine da probam ali sam vec jela mekinje u fasiranim sniclama pa nisam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 318
24.9.2011 16:41:41   
Lady26

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja i dalje ne skontah te mekinje koje su

http://www.google.ba/imgres?q=haferkleie+alnatura&um=1&hl=hr&biw=1280&bih=933&tbm=isch&tbnid=W65_ZCkOYt9uGM:&imgrefurl=http://weinunion.de/cgi-bin/his-webshop.pl%3Ff%3D*GRUPPE%26c%3DDiverses%26t%3Ddelit_temgroup%26start%3D21%26dif%3D20%26nsort%3DPREIS%26G_ITEM%3D5&docid=fQ8H001-hRmzuM&w=249&h=555&ei=9ut9TuamGsTssgbRkrE1&zoom=1&iact=hc&vpx=303&vpy=104&dur=1389&hovh=335&hovw=150&tx=109&ty=168&page=1&tbnh=138&tbnw=62&start=0&ndsp=39&ved=1t:429,r:1,s:0
Ne mogu drugacije postaviti, ove su iz DM-a

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 319
24.9.2011 17:19:48   
ananas_ze
Ofrlje user posted image user posted image user posted image , ima negdje recept ali mogu i ovako...
1 jaje, svjezeg sira ili posnog (nije obavezno), mlijeko i 2 supene kasike mekinja...smuckam, ostavim 10ak minuta da mekinje "nadodju", ako bude gusto dodam jos mlijeka...zagrijem tavu i pecem...s tim da ne pravim one tanke kao regularne, jer se raspadaju, nego na sredinu tave naspem smjese i budu malo deblje, cca velicine dlana...ma super...

i s cime ih jedes?
meni je poprilicno dosadilo, muka mi na sta god pomislimuser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 320
24.9.2011 17:51:06   
Lady26
Juce sam jela uz rucak, umjesto hljeba...
Inace uz salamu, virsle, sa sirom i jogurtom....
Ne jedem ih vise navece, samo do 6 sati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 321
24.9.2011 18:32:05   
leona81
eh evo ja sam malo citala po forumima i kazu da se smije koristiti ulje ali samo u malim kolicinama? i da ne bi smjeli jesti hrenovke i salamu? pa sta bi onda jeli pobogu? a drugo te mekinje iz dma, to nisu dakle zobene pahuljice vec bas mekinje? i sta bi bila adekvatna zamjena za zasladjivac?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 322
24.9.2011 19:26:31   
D_K

i s cime ih jedes?
meni je poprilicno dosadilo, muka mi na sta god pomislimuser posted image

isto user posted image user posted image .. evo vec tri dana 'izadjem' iz dijete, vazda nesto copnem sto ne treba i tako krene.. jutros sam se vagala i jos uvijek nisam vratila onu kilu ali moram pronaci motivaciju da krenem opet full na dijetu.. eh user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 323
24.9.2011 19:44:05   
Nunichi
Eh da se i ja zahvalim lady, u mamino ime, na ovoj temi. user posted image
Ona je pocela prosli vikend, sad je vec 2 dana u II fazi...super joj ide.
Danas je hapila, malo oslica od juce, za rucak light sir i dimljeni pileci file, uzina paprike male dvije, a sta je dalje nemam pojma nismo se cule. user posted image
Uglavnom ide polako...mada dugo ce joj trajati ova faza, ali ja sam joj rekla da i vi brljate pa moze i ona. user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 324
24.9.2011 19:58:13   
ananas_ze
a drugo te mekinje iz dma, to nisu dakle zobene pahuljice vec bas mekinje? i sta bi bila adekvatna zamjena za zasladjivac?

jesu zobene pahuljice, i ja koristim obicni bijeli secer u jako malim kolicanama(tek toliko da mi "kasa" nije nikakva)

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *