Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 2.9.2008 23:17:36
Romali
The hardest thing by Toše P. It's the hardest thing I've ever had to do to walk away from you when I wanna hold you Valjda sam dobro uhvatila tekst, baš mi ovaj Toše nedostaje
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.9.2008 9:36:02
mamy Sabina
Ne pjevusim,vec onako tiho slusam cd od grupe Mavi kan.Cd se zove Ornamental.Dobila sam ga nedavno od moje drage prijateljice Sakin Modronja koja je pjevačica u ovoj grupi,pjeva i u Arabeskama.Meni je ko mehlem na dusu.Aman Allah izvodi nevjerovatno.Takodjer ima i jedan divan duet sa Damirom Urbanom.Sakin draga,znam da nas ponekad citas hvala ti.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 8.10.2008 10:48:51
tweety
My little one - Toše i Kristijan(njegov nećak) Ne ide mi pjesma iz glave od onog koncerta.
You said: My little one Don't you cry There was no time For me to say goodbye I'm forced beyond My choice was calling me It was my destiny
So many things more I need to do Then if it looks like it is steeling me from you You got to know down deep there in your heart That well never be apart
< Poruku je uredio tweety -- 8.10.2008 10:49:56 >
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 6.11.2008 14:06:39
Lulu_
probudi me kaliopi
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.11.2008 16:06:51
Lulu_
pardon ipak zimski predjeli od snjega bjeli nigdje trave ni lista zakuca cvrcak mravu na vrata i rece pomozi mrave a marv mali hljeba nasjece pruzi ga crvcku i rece sve si nas ljetos,sve si nas ljetos pjesmama svojim veselio druze i sad je vrijeme onim sto imaju tebi sto nemas pomoc da pruze
i onmda naomih mase rukama a ja ponovo zimski predjeli od snjega bijeli ...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.11.2008 16:13:57
Lulu_
joj kako ono ide ta pjesma i meni je haus ali ne sjecam je se