Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.10.2009 0:24:07
milenium
Volim te djevojčice dok se nebo zatvara neka vrušte naše ulice neka krene zabava bolja budućnost nije htjela nas da sačeka priđi bliže da vidim tajnu koju čuvaš u očima. to mi radi to mi radi jer ti možeš da mi radiš sve to mi radi to mi radi jer ja zaljubio sam se...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.10.2009 0:25:32
acudesa
čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio ... i glavni, želi svršit tri fakulteta a, zar ne bi bilo ljepše sad misliti na vinograd u ljubavi biti s njim kao dragom dičiti se njime čuvati ga zime...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.10.2009 0:28:09
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: acudesa
čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio ... i glavni, želi svršit tri fakulteta a, zar ne bi bilo ljepše sad misliti na vinograd u ljubavi biti s njim kao dragom dičiti se njime čuvati ga zime...
....pa da budem zidar, pekar il moler, da uključim struju i naučim da popravljam bojler...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 3.10.2009 0:31:46
acudesa
Mislim cesto mislim na tebe Glavom, glavom zidam zid kom Niko,niko nece nauditi Ja sam hram nasoj ljubvi hram Pjevam cesto pjevam o tebi Pjesmom pricam zivot svoj I niko,niko nece nauditi jer Ja sam hram nasoj ljubvi hram A tebe, tebe nema i sve je u Rukama mojim ja se pjesmom bunim Ja ljubavlju borim Niceg se ne bojim i cesto Cesto mislim na tebe U dusi sadim maline njima Niko nece nauditi jer Ja sam hram nasoj ljubvi hram Pjevam cesto pjevam o tebi Pjesmom pricam zivot svoj Niko,niko nece nauditi jer Ja sam hram nasoj ljubvi hram A tebe, tebe nema i sve je u Rukama mojim ja se pjesmom bunim Ja ljubavlju borim Niceg se ne bojim i cesto