Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uh pa je se sada raspametila.Ima dosta lijepih prijedloga, tako da se moja lista siri umjesto suzava. Vidim da se vecini svidja ime ENEA i to mi je ime nosilac liste. Samo me malo koleba to sto kad vecina izgovara to ime ubaci slovo J, pa ispadne ENEJA i onda mi ime gubi zvucnost. Uh, stvarno bih volila da moja curica ima lijepo i neobicno ime, jer moje je toliko cesto da je zbog toga isto izgubilo zvucnost.Voljela bih da joj se kroz zivot svidja njeno ime...
ej moja prijateljica je maloj dala to ime.rekla sam joj super ,volim imena koja nisu svakidasnja.i ja kad sam svojoj dala ime LAURA rekli su da sam dala cigansko ime.moje dijete i ja biram ime a ne oni.malogradjani. ENEA
Ellen,Ella,Eva,Sara,Mia,Saša....ima puno lijepih ženskih imena,ali meni su muška internacionalna problem,a budući da m je doktor rekao da nosim dječak,već neko vrijeme imam problem... najviše mi se sviđa muško ime Evan,a ni Noa mi nije loše...pa ću ove preostale sedmice iskoristiti da se odlučim kako će da se zove majkino zlato malo
ENEA je i meni jako lijepo ime, ali sigurno će naš narod an to dodati jedno J . Šta te briga, vama bliski ljudi će sigurno znati tačno ime tvog . A za pitalicu, Noa mi se pravo sviđa, kao i Sven, Raul , Vanja, Saša, Ian ...
i ja imam isti problem sa imenom moje curice. kod mene je situacija još komplikovanija, njegova majka je pravoslavka otac makedonac( turčin) a moji su muslimani, tako da je problem izabrati ime koje će se svima sviđati. ako imate kakvih prijedloga o kratkim ženskim imenima pišite jer pred porodom sam a bebača nema ime!
da upravu su ove nase lijepe hanumice,ime je super ENEA..Ja se zovem enna a moji su mi htjeli dat ime Erna,pa im predugo ljepse im bilo enna lakse za zvati ...
da upravu su ove nase lijepe hanumice,ime je super ENEA.. Ja se zovem enna a moji su mi htjeli dat ime Erna,pa im predugo ljepse im bilo enna lakse za zvati ...
baš me zanima zašto dva n, kako se to sad izgovara ennnnnnnnna.
Slatko si me nasmijala. I mi cemo nasoj kcerki dati ime Ema, a kako se krecemo u medjunarodnoj grupi ljudi, svi nas pitaju zasto ne dva "m" i stalno iznova objasnjavam da to u nasim jezicima nije uobicajeno. I svakako nema razlike u izgovoru.. Mada, cini mi se da sve cesce jeste. Pa svakako je svejedno. Ja mislim, da treba misliti na to da je djetetu cim lakse. A ima more lijepih nacionalno neutralnih imena...