Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bi neka indijanska imena davala .... stalno sam govorila Ajši da je indijanka zvala bi se žena koja povraća a malenu od brata zezam da bi nju zvali žena koja zapinje
MM kaže da bih da sam indijanka bila Tanko Uho... a sto se tiče ovih imena u mom okruženju su ljudi davali : Ema, Sanjin, Adi, Sara..Elvir, Melisa, ..a meni mama htjela dat Melvina ili Melina sad ne znam.. al znam curu koja se zove Almelina..
MM kaže da bih da sam indijanka bila Tanko Uho... a sto se tiče ovih imena u mom okruženju su ljudi davali : Ema, Sanjin, Adi, Sara..Elvir, Melisa, ..a meni mama htjela dat Melvina ili Melina sad ne znam.. al znam curu koja se zove Almelina..
Ja sam Melina, eto umalo imenjakinje ;)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.