Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eto vidiš.....baš mi je drago....jeli vam spominjala neke detalje? Cura me danas zvala da me pita za vas i javit ću joj ako se još koja prijavi... Hajde drago mi je da će mo se družiti fino na snimanju
Ja sam neki dan gledala na TV-u mislim da je to neka ljubavna prica,ako se radi o istom filmu...A Sejla nam se rekla javiti 2-3 dana prije snimanja,da se detaljno dogovorimo.
Evo da se i ja oglasim,da vidite da se nisam ufurala. Pa ja se nadam da ce zvati i da ce to biti zanjimljivo iskustvo, a o karijeri...razmislit cu. Aidi puno hvala i pozdrav za drugu Aidu s kojom se znam....kako je svijet mali.
Uvijek sam mastala da cu biti glumica,pa vidite sa Jasmilom da ukoliko glavna glumica odustane uskocim ja hehehe.Kazi imam jednu finu,ubila se za glavne uloge...
Može li se moj muž javiti za ulogu trudnice? Samo neka ga malo, obriju, našminkaju i namaskiraju, a što se tiče stomaka: prirodno je uzgojen, lično radim na tome punih osam mjeseci (otkako smo u braku)