Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Traže samo iz Opće bolnice.... Šala mala....ma nije tu će se snimati pa tu odmah došli da pitaju...... Fali mi još koja....hajte hanumice..... Bićete u kinima i na DVD-u
e Haidic bas mi je zao da sam trudna sada bi i sebe prijavila ali doduse koliko imam kila mozda bi i mogla malo lagiti da sam sta mislis nece niko posumnjati
ja bih rado ali sve su prilike da ću do tada roditi termin 28.09. eventualno 01.10.
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
abh možeš li zatražiti par sati slobodno ili jedan slobodan dan? I ja sam odmah jutros svom direktoru rekla da će mi tada trebati slobodno....kaže samo idi snimaj
Tema su žene.....u današnje vrijeme i kako je bilo ranije....valjda cijela uloga žene u današnjem društvu... 100% ne znam ni ja a film su počeli snimati prije par dana
Pa mogli su te kadrove snimiti medju prvima, onda bih se prijavila. Mada, sad sam 7 dana pred termin, pa stoga ukoliko traze od 5 do 8 mjeseca, opet ne bih usla u konkurenciju :)
Nadam se da si nasla kandidate, mada, ja bih im predlozila da na taj dan samo dodju dole na odjel Kabineta, i da ce bez problema snimiti potrebne kadrove
Zanimljivo jeste, ali sta da radim. Ako im trebaju fresh porodilje, I am on board!