Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Cestitam ti draga moja od srca, sve najljepse vam zelim, jako me je obradovalo sto si imala tako lagan porod hvala Bogu dragom i da je sve proslo u najboljem redu, uzivajte i volite se
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mila moja ljepotice, odavno ne dobih ljepsi sms kao onaj jutros... Neka vam bude zdrav i ziv puno godina zajedno sa svima vama... Ljubimo Mikija a sada i Silju
Masallah! Bas mi je drago da se rodio jos jedan mali djecak... Ena, sve najbolje vam zelimo!!!! p.s. Dobro se sjecam kada smo iscekivali vijesti kad ce se poroditi i prvi put, pa kad nam se njen muz javio a mi ostale trudnice s teme sa nestrpljenjem cekale vijesti Neka su vam zivi i zdravi vasi sinovi insallah, bas je lijepo sto se rodio u ovom lijepom mjesecu!
mogu reci samo da je drugi porod definitivno dooooooosta laksi, ma neuporedivo, zelim svakoj zeni svoj drugi porod i nadam se da ce vas sve docekati osoblje kakvo je docekalo mene u Vojnoj. Nije reklama, zbilja svaka im cast na poslu koji obavljaju bez ikakve stele ili mita.
MI smo s malim \Kenanom dosli jutros kuci a Emir ne moze da vjeruje da postoji nesto tako malo, stalno mu gura prste u nos i usi i dira ga i ljubi prelijepi su zajedno.
Eto, dosta od mene za prvo javljanje, sve vas ljubim i grlim ovako virtualno