Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sa neizmjernom radoscu javljam da je nasa RR porodica postala bogatija za jos jednog predivnog djecaka. Nasa Ena23 je jutros rodila jos jednog princa teskog 4 kg. Mama se odlicno osjeca,porod je bio brz i lagan,hB.
Draga moja od srca vam cestitamo i zelimo sve najljepse. Neka beba unese jos vise radosti i srece u vas zivot. Cestitamo i ponosnom tati,a posebno nasem Mikiju kojem je mama jutros rodila najljepsi poklon za predstojeci rodjendan,najboljeg druga za cijeli zivot. Ljubimo vas moji djecaci i ja i jedva cekamo da vas vidimo sve zajedno...
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Sa neizmjernom radoscu javljam da je nasa RR porodica postala bogatija za jos jednog predivnog djecaka. Nasa Ena23 je jutros rodila jos jednog princa teskog 4 kg. Mama se odlicno osjeca,porod je bio brz i lagan,hB.
Draga moja od srca vam cestitamo i zelimo sve najljepse. Neka beba unese jos vise radosti i srece u vas zivot. Cestitamo i ponosnom tati,a posebno nasem Mikiju kojem je mama jutros rodila najljepsi poklon za predstojeci rodjendan,najboljeg druga za cijeli zivot. Ljubimo vas moji djecaci i ja i jedva cekamo da vas vidimo sve zajedno...
Je li se iznenadila sto je djecak,jer je u njenom potpisu pisalo `seku cekamo...`??? Da im Allah podari svaki hajr.
baš divne vjesti