danery
|
pozdrav,cure inače sam na rr.hr,aloi ova tema je puno slabije zastupljena nego kod vas,pa da tu pitam... dakle,imam curicu 2,1 god.staru i neka 3 mjeseca nema pelenu preko dana....sve je ok,samo me muči što se za dnevno spavanje dosta često popiški....neće da mi kaže kad treba na wc.... ide u jaslice,dođe kući samo mokrih gaćica,onako,vlažna flekica,ali ništa ozbiljno,pa me ne brine... najmrže mi je to što kad ju pitam da mi kaže kad mora piškiti,ona mrtvo ozbiljno veli neću i bome neće takva mala uhvatim ju kad se razbudi,pa ju stavim na lonku,nekad škicam po 5-10 puta ko luda mara u krevetac je li popiškila,pa ju razbudim,a ne bi htjela dijete stalno uznemiravati... preko noći ima pelenu i to nam nije problem,nekad se probudi pa traži piškiti,nekad ne....dok ne bude suha par dana,neću ju skidati... je li koja imala takvu situaciju,je li to faza ili što?kako da ju nagovorim više da kaže i traži piškiti (tupila ja,dokazivala,objašnjavala-ma niš njoj to,neće pa neće)... najmanji problem je presvući i nju i krevet,al ide mi više na živce polako svaki dan prati i deku i jorgan i sve.... eh da,čitam da ste pitale za one gumirane navlake....ja sam se toga lijepo riješila i stavila pod plahtu najobičniji plastični stolnjak,kad popiški,prebrišem,osušim i mir....pa eto ideje ako kome pomogne....
|