Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam pokusala da ga naucim ali nema sanse,on sve po nogama popisa ,problem je kad se izlazi,sta onda
drzi mu cunu bona... i ovaj moj kao hoce on, kad krene haos, pa ja preuzmem, jos malo piša na stranu samo praxa... ne nosaj mu tutu bona dzaba... a moj kakiti ne bi nigdje osim kuci nema sanse... nikad! na tatu :)
Ja sam pokusala da ga naucim ali nema sanse,on sve po nogama popisa ,problem je kad se izlazi,sta onda
drzi mu cunu bona... i ovaj moj kao hoce on, kad krene haos, pa ja preuzmem, jos malo piša na stranu samo praxa... ne nosaj mu tutu bona dzaba... a moj kakiti ne bi nigdje osim kuci nema sanse... nikad! na tatu :)
"Evo to je meni upitno jo kod te tute...mogu li obine vreice se nekako montirati? I tako ih imam na bacanje. "
Mogu, ali ove njihove imaju dole kao neku maramicu, velicine ake kao da kupi piu znas da ne curi... ali moze i bez toga ne brini... uz tutu tou haman 3 vrecice, ja nisam niti jednu koristila jer sam (dok sam bila luda) stavljala mu na javnu olju, pa kuci tutu u masinu za sue da se opere na max tem...
Ja vjerujem da mogu, tuta je prilicno niska, mozda 10-max 15cm je visine...a ove vrecice su poput pelene koliko sam ja shvatila, upijaju tecnost i na recimo putovanju se ne moraju odmah bacati , osim u slucaju velike nuzde...
Nama nikako ne ide. Popiski sve po stanu, a ja samo nosam tutu za njom. Trazi tutu i sjedi, sjedi ali cim joj obucem gacice ona se popiski. Prvi put kad se popiskila, mislila sam nesto ce joj biti koliko je plakala i vristala, prepala se.
Mi smio vec tri mjeseca, mozda i duze bez pelene, ali nocnu nismo jos skinuli.... pelena je vec duze vrijeme suha, a ja nikako da odlucim da skinem, a mislim da i ona nije sigurna. neko vece smo pokusale i naravno u neko doba ja ustala, ona sva mokra :(.... doduse mi smo krivi prvo skidanje nocne pelene a djetetu dali da navece jede lubenicu..... od tada nismo pokusavali.... kako ste vi to uradili, odmah skinuli i ustajete u toku noci ili????
Assmiras ja sam odmah 2 dan skinula i nocnu...prvu nos se upiskila, drugu i svaku narednu ili je prespavala ili me budila u noci...vecinom bi prespavala noc.... A vi ste pravo dugo bez pelene, mozes komotno, a mogla si i ranije skinuti i nocnu....
danas bolji dan! T. je piškio i kakio u tutu, sam je nosio i sjedao na nju Danas došla po njega u vrtić, on bez pelene, tete skinule i ostavile ga tako. Kaže teta koja me dočekala da je sam tražio tutu i sve obavljao u nju. samo se jednom upiškio u tutu. Kad god nešto obavi u tutu, mi svi povičemo "bravoooo T, najbolji momak" , on sav sretan, danas je cijeli dan nosi sa sobom
I kod nas je dan super prošao. Cijeli dan je suh, dvaput kakio u tutu i bez incidenata Eh, jedino su mu jednom bile mokre gaćice, nemam pojma da li se upiškio ili se polio vodom...obično mi traži da mu odmah skinem gaćice ako se upiški a tad nije tako da nisam sigurna. I skontala sam da mu u kadu ubacim tutu i kad pođe piškiti samo podmetnem da vidi da se može u tutu i stojeći piškiti Upalilo je tako dva puta, vidjet ćemo dalje.