Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lana mi se upiskila sinoc , prvi put kako je skinula pelene, presvukla sam je iza 3, tad sam primjetila...doduse nije piskila pred spavanje ali sam racunala da ce me zvati al eto....Ovih dana je cesto u bazencicu, pa hoda samo u gacicama i potkosulji, bosa, cak mi je juce izasla na terasu tako gologuza i bosa i stajala na kisi , odmah sam je vratila u kucu naravno , pa kontam da nije mozda zbog toga, samo da se ne prehladi...
Aha, sigurno u baby centru. Ma ja nisam mama koja je forsirala tutu, probali kada je imala 2 godine, ako ne i prije, nije htjela, u redu. Probali još jednom kasnije, nije htjela, u redu. Evo sada je napunila 3 godine i sama ju je počela koristiti. Rekla sam da je sada velika curica i da bi trebala koristiti tutu i eto hoće. A ni L ne želi šolju, samo sjedi na njoj. Bolje onda da probamo i ovako, ako već negdje izlazimo. Znaš li slučajno cijenu tog čuda? Mi imamo 3 tute, od obične pa do neke sviralice kraljevske, ali tu spravicu nemamo.
Evo upravo sam gledala ovo, sjetila sam se da mi je to već prijateljica spominjala. Nije mi samo jasno kakve su to verćice? Piše da se dobiju 3 vrećice sa uloškom? Dakle, ti u biti bacaš vrećice nakon korištenja, zar ne? A mogu li tu ići obične vrećice ili moraju biti neke posebne? Mislim, je li im jedina uloga da se unutra popiške/kakaju djeca? Onda mislim da mogu ići bilo kakve ili se varam?
Leona, povlacim sto rekoh juce, nije ovo lose Malo mi je vise nego sto planirah dati za adapter za solju ali super stvarcica... Samo cini mi se da su ove vrecice skupe?
Leona, povlacim sto rekoh juce, nije ovo lose Malo mi je vise nego sto planirah dati za adapter za solju ali super stvarcica... Samo cini mi se da su ove vrecice skupe?
Ja odoh do konzuma u BBI i svratit cu u Baby centar da pitam
Evo info, ta tuta je 44KM + 3 vrecice, paket od 10 vrecica kosta 10KM...i mislim da je preskupo Ja cu poslati pp onom ciki na Piku sto prodaje da li dostavlja u Sa i koliko sve skupa kosta... i kod njega su vrecice povoljnije
mi smo je uzeli i poklonila drugarici... ko ima djecake neka ne uzima dzaba... cim malo nauce bez pelena treba uciti da piske stojeci... moja svekrva je N brzo naucila da piski stojeci... nisam ni znala za to, uvijek se pitala kako on piski kad ide sa njim vani... ja budala mislila da on to ne moze... a sad ja svog fino dignem u javnom wc-u i on drzi cunu, a nekad drzim i ja da ne napravi haos i piski, operemo ruke i super...