Hurma -> RE: Tuta i kako naučiti!? (20.1.2012 10:06:59)
|
IZVORNA PORUKA: miracle Kako ste se vi snalazile kad izlazite vani s djecom? Kad pođem u goste nije problem,ali šta npr.idemo u kupovinu,zaržimo se duže..šta onda?? Nositi tutu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mi sinoc isli u soping, doduše bili smo nekih sat/dva i ja mu ne stavljam više pelenu, prije odlaska ga posadim u tutu, nekad piski, nekad ne, ali bez obzira pelenu ne stavljam... i vratili se kuci suhi, cim smo usli piskili...[sm=bravo.gif] žrtvujem sebe ako bi piškio da se vratim kuci, ali i nosim presvlaku... obzirom da me nista nije stid, ja bih njega presvukla kompletnog i u autu i u soping centru nekom... samo vracanje pelene ih zbunjuje... jest da je hladno i sve ne ide u prilog... ali i to ce biti par puta i nece vise... isli mi na planinu i ja stavim pampers, neki dan i on se upiski ali mi je dao znak... postidi se i grli me, drzi se dole... i ja ga u wc, kontam hoce piskiti, kad on to vec obavio i ja mu govorim, ok, nema veze bla bla.. i kasnije se kontam... sta nema veze, to je odmah 2 koraka nazad... a + ga zbunjujem kao kuci moze u tutu a vani kao i onako, jadnicak ce poludjeti... [sm=smiley36.gif] i od sada sam sve podredila njemu... ne zelim se vracati... trece jutro kako se budi suh, sinoc bez nocne pelene i suh [sm=bravo.gif] ali zato odmah u tutu i napuni je do pola...
|
|
|
|