Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ej drage trudnice.... Mi nismo više 2 u 1, što je bilo i za prepostaviti.... Došli smo u bolnicu oko 13h i rodila sam prekrasnu curicu u 16.40h, dugu 50 cm i tešku 3360 g. Evo došli smo doma i nismo puno izgubili na težini, čak smo i dobili pa sad imamo 3450 g.
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Ivanek
Čestitamo pretpostavila sam ja da se nešto talvo desilo čim te nema Drago mi je da je sve prošlo dobro
IZVORNA PORUKA: Lara83
ivanak CESTITAM od srca na tvojoj princezi puno zdravlja, srece i sve naaaaj joj zelimo zajedno sa mamom i tatom naravno
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: ivanak
Ej drage trudnice.... Mi nismo više 2 u 1, što je bilo i za prepostaviti.... Došli smo u bolnicu oko 13h i rodila sam prekrasnu curicu u 16.40h, dugu 50 cm i tešku 3360 g. Evo došli smo doma i nismo puno izgubili na težini, čak smo i dobili pa sad imamo 3450 g.
ivanek cestitiam na curici neka ti bude zdrava i ziva , sve najbolje
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Cestitam
IZVORNA PORUKA: Tidzi
Ivanak, cestitam i zelim vam sve najbolje.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Sreco draga, iskrene cestitke... Dobro dosla u klub duplih mama... Zelim ti da uz svoju djecicu budes sretna i jaka mama... Da ti se, u zdravlju i sreci, uz njih dvoje sve zelje ostvare... Cuvaj i ljubi i veliku i malu bebu...
P.S. Javi nam se sto prije i otkrij nam princezino ime...