Hanady RR -> ivanak rodila djevojčicu (25.7.2010 21:57:46)
|
: IZVORNA PORUKA: ivanak Ej drage trudnice.... Mi nismo više 2 u 1, što je bilo i za prepostaviti.... Došli smo u bolnicu oko 13h i rodila sam prekrasnu curicu u 16.40h, dugu 50 cm i tešku 3360 g. Evo došli smo doma i nismo puno izgubili na težini, čak smo i dobili pa sad imamo 3450 g. IZVORNA PORUKA: Mya_81 Ivanek Čestitamo pretpostavila sam ja da se nešto talvo desilo čim te nema Drago mi je da je sve prošlo dobro IZVORNA PORUKA: Lara83 ivanak CESTITAM od srca na tvojoj princezi puno zdravlja, srece i sve naaaaj joj zelimo zajedno sa mamom i tatom naravno IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: ivanak Ej drage trudnice.... Mi nismo više 2 u 1, što je bilo i za prepostaviti.... Došli smo u bolnicu oko 13h i rodila sam prekrasnu curicu u 16.40h, dugu 50 cm i tešku 3360 g. Evo došli smo doma i nismo puno izgubili na težini, čak smo i dobili pa sad imamo 3450 g. ivanek cestitiam na curici neka ti bude zdrava i ziva , sve najbolje IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam Cestitam IZVORNA PORUKA: Tidzi Ivanak, cestitam i zelim vam sve najbolje.
|
|
|
|