Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 8.2.2012 21:20:20
Monaa
Da, dr Masic je danas bio na kabinetu, bila sam ja na pregledu, sto znaci da bi sutra trebao biti u dezuri. Inace, kod njega danas luda kuca, zena milion, valjda kako je bio na godisnjem.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 8.2.2012 22:05:12
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Monaa
Da, dr Masic je danas bio na kabinetu, bila sam ja na pregledu, sto znaci da bi sutra trebao biti u dezuri. Inace, kod njega danas luda kuca, zena milion, valjda kako je bio na godisnjem.
hahaha, znači sutra ne gine mi kafa u Alti, ups pardon u Općoj, hahahaha, malo šale možda i odem jer fakat me ove kontrakcije slomiše
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 9.2.2012 13:47:55
hoki poki
ne idu dezure po principu danas kabinet sutra dezura, jer nekad su skoro svi doktori u kabinetu, sto ne znaci da ce sutra biti svi dezurni, nego kad dodje njihov red. oni imaju svoj raspored, koji se malo poremetio zbog godisnjih odmora, ali sad bi se to trebalo regulisati jer mislim da su svi zavrsili sa godisnjim.
< Poruku je uredio hoki poki -- 9.2.2012 13:48:29 >
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 10.2.2012 13:47:45
hoki poki
IZVORNA PORUKA: baby 2012
Pozdrav dame, Zna li neko kad je dr. Masic dezurni??
ih ta informacija kosta 1 000 000 dolara , ja mislim da je on najtrazeniji covjek u Sarajevu ovih dana. elem, danas nije dezurni, a trebao bi biti u narednih par dana.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 10.2.2012 16:28:39
mamina princeza
hoki poki znaci nakas je juce i sonoc bio dezurni to sigurno? a ko ej danas dezurni ako vec znas da nije masic znas li ko je ... da uspostavim bar redosljed koji im se stavlja..... ja sam prosle sedmice izracunala tako jer je meni nakas bio na kabinetu glavni 2.2. p 3.2 u dezuri mislim pa za 6 dana opet taman 9. i dodje:) i onda opet 15 a dan prije je na kabinetu to sigurno jer mi je rekao da dodjem 14. :)
ima njih vise na kabinetu koji rade tj primaju pacijentice po potrebi al mislim da je jedan ono odredjeni da taj dan radi na kabinetu :) koliko sam ja skontala
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 13.2.2012 20:32:15
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: kleoopatra
Hocel masic primiti u dezuri na obicni pregleda, nisam isla od poroda a ima vec dvije godine :)
HITNO MI JE
znajući njega hoče, on stvarno nikad ni jednu đenu nije vratio, mada ima njegovih kolega koje ženu sa kontrakcijama vrati kući, ali Mašić neće. I zna li se kada je deđurni ja bih do kraja sedmice na kontrolu,