Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 22.1.2012 0:08:59
rose
IZVORNA PORUKA: maj2011
IZVORNA PORUKA: eskimka
Bas niko ne zna kad je dr. Masic u dezuri??? :(
prijateljica mi je danas bila na pregledu kod dr. Masica u pola 3 u kabinetu, a doktor je rekao da je danas tu do 7, e sad ja ne znam jel to znaci da je dezurni, jer nisam bas u toku sa smjenama u vojnoj bolnici!
dezure su tokom cjele noci...ja kad sam isla, isla sam od 6-7 navece
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 22.1.2012 0:14:34
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Amyra
Pozdrav svima,
Jel neko slucajno zna ko je sutra dezurni u vojnoj ?
Unaprijed hvala !
Lp
E, to ti je vrlo teško sada uganjati jer su im godišnji počeli, pa se slabo šta zna, ja nešto kontam da je po staroj računici mogao bi biti il bečiragić ili puzić
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 1.2.2012 10:00:53
eskimka
bas niko nema info kad je masic u kabinetu ili dezuri??? ja bi trebala 10g na komisiju zbog produzenja bolovanja... mogu li ja otici kod bilo kojeg drugog doktora na pregled koji bude bio u kabinetu u opcoj bolnici?
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 1.2.2012 10:25:08
mlada majka
drage moje,jel mozda koja zna broj telefona od privatne ginekološke ordinacije Viva intima u Tuzli gde dr. Mešalić Lejla radi, jer sam mlada majka a mnogi su mi pominjali njeno ime kako stručne i odgovorne osobe, da je nježna, puno razumijevanja i nije puno skupa pa da se naručim za prvi pregled
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.2.2012 14:07:56
drugari
Molim vas da li iko zna kada se dr.Mašić vraća sa godišnjeg, ako neko sazna molim vas da mi javi...trebam na redovnu kontrolu, pa mi je potrebna informacija što prije...hvala puno :-)
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.2.2012 16:52:40
mamina princeza
daj dalje dezure mama alma ako si u toku hihihih... kako ej ono nekad bilo ko je na kabinetu onda sutra u dezuri e sad jel tako jos uvijek Bog zna:) nisam uspijel adanas upratiti ko je bio u dezuri iako sam provela dobrih 2 sata tamo.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.2.2012 18:09:31
dada83
IZVORNA PORUKA: mlada majka
drage moje,jel mozda koja zna broj telefona od privatne ginekološke ordinacije Viva intima u Tuzli gde dr. Mešalić Lejla radi, jer sam mlada majka a mnogi su mi pominjali njeno ime kako stručne i odgovorne osobe, da je nježna, puno razumijevanja i nije puno skupa pa da se naručim za prvi pregled
062 / 792-999 Ja sam doduse isla kod doktorice Amele Adzajlic, ali one rade u istoj ordinaciji, Amela radi srijedom i petkom , a ne znam kojim danima je Lejla. U svakom slucaju nazovi i naruci se , al napomeni da zelis kod doktorice Lejle. Sretno
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.2.2012 18:14:18
mamina princeza
danas je bio dr nakas na kabinetu je danas regularno njegov dan... i onda je opet 14 jer tasd mi je rekao da dodjem a menis e sve cini da sam cula da je masic danas bio tamo al nemojte me uzeti zaozbiljno ipak sam ja smusena trudnica:)
nakas je dakle dole bio al nije dezurni ne znam koje dezurni a ja bi voljela da uhvatim dezure ... otprilike.... nekako mi psihicki lakse ako sta krene da znam ko je... mad aje mozda i bolje da ne znam sta ce mi :)
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 2.2.2012 18:48:04
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Aida radi privatno, ako te zanima šaljem ti PP
Znam, idem kod nje otkako je Guticka na bolovanju. Medjutim trebale smo obaviti neke procedure vezano za porod, sto ne moze gore, a nismo se uganjale... Kao sto rekoh, ne ginu mi opet privatne konsultacije. Hvala u svakom slucaju.
Mamina princezo, na kabinetu je danas bio Nakas, mene je primio Miseljic a vidjeh i dr Puzica.
Masic jos nekih sedam dana na odmoru, rece mi druga