Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lagano se navikavam na novi život, još uvijek ne mogu da vjerujem i zahvalna sam Bogu dragom na ovoj prilici. Ajša mi je najveći problem, jer je postala grozna
..... kad sam se jucer vratila s jednodnevnog putovanja mm me docekao s toliko ljubavi, na stolu su me docekale dvije najdraze jogobelle, moj najdrazi smoki... I na to sve, jutros slucajno zavucem ruku pod jastuk kad ispod moj najdrazi keks. Ljubav moja draga, kako ga samo volim.
..... kad sam se jucer vratila s jednodnevnog putovanja mm me docekao s toliko ljubavi, na stolu su me docekale dvije najdraze jogobelle, moj najdrazi smoki... I na to sve, jutros slucajno zavucem ruku pod jastuk kad ispod moj najdrazi keks. Ljubav moja draga, kako ga samo volim.
joj selmy, meni se cini da on tebe hoce da udebeli ...salim se....slatko
... sanjala da sam se porodila i da dojim svoju bebicu Postar me probudio i donio paket-posiljku od jedne prijateljice za koji ja nisam znala da je poslala, a u njemu par sorceva, bodica, majica za moju milu koju nestrpljivo iscekujemo ovih dana Uh...
... sanjala da sam se porodila i da dojim svoju bebicu Postar me probudio i donio paket-posiljku od jedne prijateljice za koji ja nisam znala da je poslala, a u njemu par sorceva, bodica, majica za moju milu koju nestrpljivo iscekujemo ovih dana Uh...
Zelim ti brz i lagan porod i puno sretnih dana sa bebicom:))
Zelim ti brz i lagan porod i puno sretnih dana sa bebicom:))
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jer sam svratila u Almu Ras da kupim sebi majicu na bretele i malom potkosulju a naletila na predivnu crnu suknjicu od laganog materijala koja mi ovih dana bas treba - jedan model bio, moja velicina, cijena 25 KM ma cekala me...