sarari
|
Pozdrav, Imam jedno pitanje: Koliko dugo su vam piskili po kuci kada ste im skinuli pelenu? Dan, dva, tri..? Ukratko,kad je mali imao 14mj probala sam ga staviti na tutu ujutro, obavio je sve, taj cijeli dan sam ga stavljala na wc i pustila vodu, svaki put se popiskio,pelena je bila potpuno suha cijeli dan smo vracali istu, medjutim cinio mi se malenim za tako nesto, i sestra mi je rekla da je mali,da je hladno i da ne treba pocinjati prije 18mj,tj i kad bude ljeto, da ga ovako samo bunim, bla bla, uglavnom prekinula sam s time i vise ga nisam stavljala. Kad je imao 17mj probali smo opet ali vise nije htio ni sekunde sjedit na wc-u ni na tuti, jednostavno nije htio, rekao bi ne i to je to, probali smo 1 dan, pisao je i kakao svuda samo ne u tutu, redovito bi dosao do nas i odveo nas do lokve i rekao pi-pi, znaci znao je sto je napravio, ali nismo htjeli muciti niti njega niti sebe i trebali smo na put pa eto, mozda smo i previse ocekivali u samo cca 8h probe taj dan? Sada ima bas danas 20 mjeseci, krajnje mi je vrijeme,jer je lakse po ljeti,manje odjece za mijenjati i lakse se pere i susi,i nece se prehladit itd. Ali zanima me koliko dana traje cca pisanje pored tute, sad mi je vec veliki i znam da moze ali meni treba zivaca,pa pitam koliko cca da se pripremim? Tako mi je zao da nisam nastavila kad je imao 14mj i slusala svoj instinkt, ako budemo imali drugo dijete, definitivno cu probati i ranije ako dijete bude htjelo, eto to je moj savjet :) I jos jedna stvar, njemu je pelena po noci suha, isto tako i na popodnevnom spavanju, i to od kad je napunio 12mj sigurno ako ne i ranije. Zato sam i mislila sa 14mj da bi mogao jer sam negdje citala da je povezano. Znaci vec 8mj na spavanjima imamo skroz suhu pelenu. (iako ga jos uvijek dojim cijele noci i puno pije,al ne piski, rijetko kad se desi da se po noci popiski u pelenu). Tako da nocnu kao da i nemamo, to nije problem :)
< Poruku je uredio sarari -- 23.7.2011 23:09:36 >
|