Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bas mi je drago cuti da je sve dobro proslo... cijeli dan nisam imala pristup netu, a mislila sam bs na vas, jos kad sam sinoc malo progooglala ovu baju... sacuvaj nas Boze ovakvih baja.. a bit ce sve aBd
e miša mu.. Zinat je pio jel da ma inekcije će sigurno pomoći
Nekako sad bar znam da ce ozdraviti aBd, dosta je vise sirupa i sirupčića. Mi smo insistirali i naglasili da ne zelimo vise te polovicne terapije i da je dijete bolesno 2 mjeseca. Neka daju najbolje i njaskuplje nama nije problem platiti ne zelim nikakvu zamjenu. Zaboravih, ja imam upalu pluća, grla i ždrijela 5 dana nisam mogla maknuti iz kreveta. Jadan mm...
Nekako sad bar znam da ce ozdraviti aBd, dosta je vise sirupa i sirupčića. Mi smo insistirali i naglasili da ne zelimo vise te polovicne terapije i da je dijete bolesno 2 mjeseca. Neka daju najbolje i njaskuplje nama nije problem platiti ne zelim nikakvu zamjenu. Zaboravih, ja imam upalu pluća, grla i ždrijela 5 dana nisam mogla maknuti iz kreveta. Jadan mm...
Sve vas
ajoj Nedi bas vas zdravlje zeza! Nadam se da cete ubrzo oboje ozdraviti! Pa kako ti fasova tu upalu pluća?
Ova dr sto smo danas kod nje bili je uspjela samo da me u potpunosti ubijedi da pojma nema. Jako je mlada i mozda bude od nje nesto za 20-tak godina. Sad ganjam jednu drugu dr a i neku privatnu kliniku koja moze u potpunosti tretirati dijete.
a joj draga Nedi... pa stvarno... sad sam se bas raspucala... pa kakvo je ovo nase zdravstvo u PM... zao mi je duse malene i nadam se da ce brzo ozdraviti... evo moja S od sinoc ima temperaturu i da su nam doktori kako treba sigurno bih je odvela, ali kome da je odvedem kad doktorica nema pojma a za doktora mi haman treba prevodilac... fuuuuujjjjj... joj sad bih vristala na sav glas... ljubi to pile maleno, borite se (sto sam sigurna da i cinite)...
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ima gomilu šlajma i gnoja koja se nalazi između iznad grla i sljava se dole a ne dolazi iz nosa. A pametna mlada dr ne zna odakle dolazi pa bum xiclav i kapi za nos sunce moje malo. Reko molim???? Kaze pa kapi sunce moje malo. Reko mislim sam da nisam dobro cula jer iz iskusva kazem da te kapi nema sanse da otope gusti i ljepljivi šlajm koji on ima. Nisu mu pomogle ni kad je bio novorođenče pa mu trebalo čistiti zdrav nos.
Imam ja dobar recept za taj šlajm al ga mogu sprovesti tek u subotu a strah me sta moze biti do subote ako ne izbaci slajm. Upala pluća dok kažeš keks
jesi probala sa bijelim sljezom i svinjskom masti?
Naravno...mast mi se pokazala kao najbolji lijek ali kad se malo spusti. Jedio da mu cijelu glavu i grlo zamotam. Šalim se naravno ali fakat vise ne znam sta bih...