Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sa koliko godina ste se udale? 7.2.2011 17:10:48
vila.vilica
falilo mi dva mjeseca da napunim 29 zvanicno se poceli zabavljat 1,5 godinu prije vjencanja...ali me poceo "peglati" tacno 2,5 godine prije toga zvanicnog pocetka...tako da kad sam popustila konacno..vec smo poceli trazit stan
sad mi je zao sto sam ga vukla za nos 2,5 godine
RE: Sa koliko godina ste se udale? 7.2.2011 17:25:41
rose
sa nepune 32...cekala da mi muz napuni 30 zabavljali se godinu i po...bas nam je 31. januara bilo 4 godine od kako smo zajedno a 2.5 godine smo u braku i imamo bebu od nepuna 3 mjeseca
RE: Sa koliko godina ste se udale? 12.2.2011 14:50:42
palachinken
Ja sam tek napunila 25 i ubjedljivo prva u raji koja se udala. Tek sad, nakon dvije godine poneka od prijateljica ima ozbiljniju vezu ili zivi s momkom. I sama sam mislila da necu prije tridesete. Međutim, upoznala sam pravu osobu i malo pogazila principe :D
RE: Sa koliko godina ste se udale? 7.3.2011 12:15:10
ziki
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: ladyblue
ja sam se udala jako MLADA, sa 34 ali nisam nigdje zakasnila...imam muza, bebu...i opet bih isto ponovila.
i ja, al je meni falilo 10 dana do 34.rodjendana kad sam se udavala
kraljice. Ja sam sa29 i to silom prilika, dobili posao i mm odbio da idemo nevjenčani a da nije toga bilo čekali bi još
< Poruku je uredio ziki -- 7.3.2011 12:28:15 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......