Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
helena provjeri velicinu slike, ako je veca nego sto je dozvoljeno, moras je prvo smanjiti pa tek onda da prihvati... a nema veze ako je snimi u JPEG...
Marina izgleda da je do tebe, kod mene nema nikakvih problema
Ne vjerujem da je do mene jer ni na jednom drugom forumu nemam ovih problema..Moji kompovi ferceraju bez problema
Marina , molim te ajd mi potanko pojasni sta ti se desi ...mozes li uraditi printscreen... ja sam vec predalaa zahtjev da mi se napravi spisak sta sve forumasice mogu pokusati uraditi kod sebe kad se desi neki problem (jer cesto bude problem cokiee i sl.)... al me zanima kako to sve izgleda kod tebe kako bi mogla preciznije programerima proslijediti
Bambi hvala ... ko da znas da sam u frci s vremenom po danu
nista hvala, nego vamo to jedno RR
sele, kazi joj...
evo za obje
pravim probleme na forumu .. sta ce ti RR bolje budi rahat .. djesti Visnja ..hah kako tebe da ne spomenem (zamanta mi se od ovog smaljica ) moderatori sorry OT...svasta htjedoh da napisem ali ce me banovati
Marina , molim te ajd mi potanko pojasni sta ti se desi ...mozes li uraditi printscreen... ja sam vec predalaa zahtjev da mi se napravi spisak sta sve forumasice mogu pokusati uraditi kod sebe kad se desi neki problem (jer cesto bude problem cokiee i sl.)... al me zanima kako to sve izgleda kod tebe kako bi mogla preciznije programerima proslijediti
Prve prilike cu uraditi prtsc, ali ima dvije noci -veceri uzasno je spora stranica, koristim ie i modzilu na sva tri kompa ....al kad kocu da kliknem na naslovnoj stranici na temu u panelu za aktuelne teme , samo zakoci i izbaci pise stranica ne postoji na eng... a ponekad samo ekran pobijeli onda ja moram na refresh kad to uradim vidim moram se logirati i sve jovo na novo....i dole u lijevom uglu pise postoji greska na stranici , to prije nije bilo....Pp mi ne rade u vecernjim satima juce sam se umorila saljuci poruke...sve uredno odradim ali poruka niti je dolsa primaocima nit kod mene pise da sam je poslala....a jesam ...Elem ima me jos na nekolliko foruma fakat nemam problema.... Sad ne znam jel to neka novotarija koju su programeri napravili ima nekoliko vremena izleti mi prozorce da instaliram neki toolbar to se desi kad kliknem na pp...ja sam to dosad svaki put ukinula ....
Evo Visnja potanko sam objasnila tanje ne moze
< Poruku je uredio MarinaDK -- 17.6.2011 16:31:18 >
jah a mene ko sisa sto mi pp ne radi mjesecima dobro dobro .
imas pp
ja sam tvoj problem vec proslijedila i rekose mi da je sve ok... napisah ti na pp da mi detaljno opises sta se desava kad hoces da napises pp
a neznam ja opet probala novi pp ma jok sve se zaledi i stoji neceee Bit ce onda da nije do mene pokusat cu sa mm lapt. poslat da vidim ocel sa njegovog otici .
Prve prilike cu uraditi prtsc, ali ima dvije noci -veceri uzasno je spora stranica, koristim ie i modzilu na sva tri kompa ....al kad kocu da kliknem na naslovnoj stranici na temu u panelu za aktuelne teme , samo zakoci i izbaci pise stranica ne postoji na eng... a ponekad samo ekran pobijeli onda ja moram na refresh kad to uradim vidim moram se logirati i sve jovo na novo....i dole u lijevom uglu pise postoji greska na stranici , to prije nije bilo....Pp mi ne rade u vecernjim satima juce sam se umorila saljuci poruke...sve uredno odradim ali poruka niti je dolsa primaocima nit kod mene pise da sam je poslala....a jesam ...Elem ima me jos na nekolliko foruma fakat nemam problema.... Sad ne znam jel to neka novotarija koju su programeri napravili ima nekoliko vremena izleti mi prozorce da instaliram neki toolbar to se desi kad kliknem na pp...ja sam to dosad svaki put ukinula ....
Evo Visnja potanko sam objasnila tanje ne moze
super...jos mi salji prtsc pa da sve posaljem programeru "crno na bjelo"
Ne znam da li se kome jos desava, ali ne mogu da otvorim teme preko "moja ringeraja"... npr. hocu otvoriti temu bebe 1-2, to ne mogu dok ne ukucam u pretrazivac tu temu i otvorim je preko pretrazivaca I inace jucer i danas imam malih problema sa forumom, npr. kad napisem post na nekoj temi i zelim se vratiti na "moja ringeraja" ne mogu to uraditi dok ne kliknem na Ringeraja.ba u lijevom gornjem uglu
I kod mene isto ovako