Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Upozorava me antivirus-avast kad prelazim sa teme na temu da je stranica zaražena i da je on otklonio...Je li se to kome još dešava? Danas mi je nekoliko puta izbacio obavještenje, nije mi se to prije dešavalo
i meni se to dešava cijeli dan,a evo i sada kad sam ušla na ovu temu
neko od forumasica sa prethodne strane koristi tickere 7910 pa kad otvoris prethodnu stranu iskoci upozorenje AV, a vec na ovoj stranici nema nista... npr. na temi bebe 1-2 nema upozorenja... ja sam koristila te tickere, ali sam ih odmah izbrisala cim sam vidjela da izbacuje to upozorenje... ali jos uvijek ima onih koji koriste, vjerovatno jos nisu vidjeli da su tickeri zarazeni...
neko od forumasica sa prethodne strane koristi tickere 7910 pa kad otvoris prethodnu stranu iskoci upozorenje AV, a vec na ovoj stranici nema nista... npr. na temi bebe 1-2 nema upozorenja... ja sam koristila te tickere, ali sam ih odmah izbrisala cim sam vidjela da izbacuje to upozorenje... ali jos uvijek ima onih koji koriste, vjerovatno jos nisu vidjeli da su tickeri zarazeni...
Danas se i meni to desavalo? a ja i tickeri niđe veze
Upozorava me antivirus-avast kad prelazim sa teme na temu da je stranica zaražena i da je on otklonio...Je li se to kome još dešava? Danas mi je nekoliko puta izbacio obavještenje, nije mi se to prije dešavalo
meni je forum danas nenormalno spor kliknem sa teme na temu i nestane stranice skroz pise neki error , nepostojeca adresa ili da provjerim jeli dobro ukucana itd
Upravo mi se ovo desilo
isti slucaj
koju god temu otvorim,iskace i upozorava...nervira pravo ...a sumnjam da ce svi skontati da trebaju date tickere ukloniti...pa je mozda najblje da programer ukloni sve...tj.opciju
Upravo mi se ovo desilo
isti slucaj
koju god temu otvorim,iskace i upozorava...nervira pravo ...a sumnjam da ce svi skontati da trebaju date tickere ukloniti...pa je mozda najblje da programer ukloni sve...tj.opciju
najbolje bi bilo tako...ja već ludim samo mi pišti avast, a šta je tek sa onih koje nemaju antivirus ili kod koga je slabiji pa uopšte ne prepoznaje ovaj virus
mislim, nije problem vec zapazanje ispod naziva ankete blijedosivim slovima pise ime forumasice, pretpostavljam one koja je postavila anketu. jel to sad tako ide, postavljaci ankete vise nisu tajni? nisam upratila da je bilo promjena oko toga, a sad vidim
evo sad sam pregledala sve stranice gdje mi je jučer pokazivao da ima virus, sad ne pokazuje ... izgleda da je bilo do tebe zezam se nije te bilo na temi "njega kose" a pokazivao je, ali sada ne ...nadam se da je to riješeno
Jel se ovo samo meni desava ili nas ima jos , forum je postao smor .....cas ga ima cas nema samo mi izbaci da ima greska i da je nedostupan i moram se opet prijavljivati .... Ako neko procita nek se javi
helena provjeri velicinu slike, ako je veca nego sto je dozvoljeno, moras je prvo smanjiti pa tek onda da prihvati... a nema veze ako je snimi u JPEG...
Marina izgleda da je do tebe, kod mene nema nikakvih problema